CODECS anunta sesiunea de inscrieri la Programul Certificat Profesional in Management

BUCURESTI - 17 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cunoasterea inseamna putere. Puterea de a vedea mai departe, de a avea o viziune de ansamblu si de a lua decizii mai bune. Decizii care fac diferenta!

CODECS anunta sesiunea de inscrieri la cursurile din cadrul Programului Certificat Profesional in Management, program de excelenta manageriala al The Open University Business School:
Management Performant si Management Financiar.

Certificatul Profesional in Management reprezinta un Program profesional dezvoltat de The OU Business School impreuna cu partenerul sau roman CODECS, si ofera solide cunostinte manageriale ce dezvolta aptitudini necesare managementului.

Programul se adreseaza atat organizatiilor care inteleg legatura directa dintre succesul lor si gradul de pregatire al angajatilor, cat si persoanelor fizice in aceeasi masura. Doua dintre cele mai puternice caracteristici ale sale sunt puternica orientare catre latura practica si plasarea managerului in conditii reale de viata profesionala. Este deschis atat managerilor cu diferite nivele de pregatire, cat si non-managerilor.

Parcurgerea modulelor Programului reprezinta un proces de dezvoltare personala, la finalul caruia cursantii dobandesc noi aptitudini care cresc performanta manageriala.

“Recomand Certificatul Profesional in Management ca fiind cea mai accesibila cale catre o cariera in management, oriunde in lume, in orice companie iti doresti sa lucrezi.” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS

Inscrieri pana pe 21 martie 2008.

Despre CODECS

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

Aona Antara Calistru
PR Coordonator
CODECS

Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2,