CODECS, COACHING INSTITUTE SI CLUBUL HARVARD ROMANIA propun o dezbatere pe marginea unui proiect incomod în cadrul celei de-a 11-a reuniuni PM Café.

BUCURESTI - 5 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Bucureşti - CODECS şi Coaching Institute vă invită la a-11-a reuniune PM Café, realizată în colaborare cu Clubul Harvard Romania-Moldova, care va avea loc în data de 6iunie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, începând cu orele 18.30.

Tema propusă: „O polaritate a Project Managementului : Ameninţarea Schimbării, Schimbarea Ameninţării”

Obiectivul acestei ediţii este înţelegerea resorturilor care stau la baza conceperii unui proiect, discutarea fazelor de execuţie, a posibilităţilor de îmbunătăţire şi protejarea proiectului de eventualele efecte nedorite. Proiectul pe care Marian Staş îl propune reprezintă o provocare la dezbatere în primul rând pentru că domeniul aprofundat este educaţia. Proiectul nu este finalizat, oferind astfel participanţilor posibilitatea exprimării de sugestii, idei, soluţii.
Studiul de caz pe care Marian Stas îl aduce in faţa managerilor de proiect şi nu numai este “ŞCOALA PE BUNE”, adică un sistem educaţional autentic, care cultivă valori, foloseşte şi place.
Se va pătrunde în culisele proiectului, se vor analiza motivaţia alegerii si etapele parcurse până în stadiul actual.

Reuniunea realizată în colaborare cu Clubul Harvard România-Moldova va avea ca invitaţi speciali:
•Marian Staş, Preşedinte Fundaţia Liderii Mileniului Trei, membru fondator al Clubului Harvard
•Adrian Catalin Ionescu, Preşedinte CODECS, membru fondator al Clubului Harvard
•Anca Maria Harasim, Director Executiv, AmCham Romania, membru fondator al Clubului Harvard
•Dana Deac , Redactor, ANTENA 3
•Cristian Ghinea, Redactor, Dilema Veche
• Senator Mircea Geoana, membru fondator, Club Harvard Romania-Moldova

Moderator:
•Raluca Cimpea, Director Curs Management de Proiect CODECS

Despre CODECS

CODECS este unicul partener român al The Open University (OU) din Marea Britanie pentru toate cursurile şi programele universităţii britanice. Din anul 1993, CODECS oferă pe piaţa românească programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importantă facultate a OU.

În cei 13 ani de la înfiinţare, activitatea CODECS s-a diversificat atât în teritoriu, prin înfiinţarea unui număr de 11 Centre Regionale în principalele oraşe ale ţării, cât şi prin abordarea de domenii noi: cursuri scurte de pregătire managerială şi dezvoltare personală, consultanţă, editarea de carte de afaceri.

Valentina Stefanescu
PR Coordonator
CODECS
valentinas@codecs.ro