CODECS deschide o noua sesiune de inscrieri la cursurile de MBA oferite de Open University Business School (Marea Britanie)

BUCURESTI - 1 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Cele două cursuri sunt incluse in etapa de Certificat Profesional în Management, prima din cele trei etape ale programului. Prin metodele originale si moderne de studiu, fiecare dintre cursurile Programului de Certificat reprezinta o cale sigură de îmbunătăţire a eficacitatii pentru principalele componente ale activitatii manageriale: management organizational, managementul resurselor umane, management financiar, managementul relatiilor cu clientii.

Cursul “Managementul Resurselor Umane” abordează aspectele şi procesele de bază ale managementului resurselor umane, luând în considerare toate faţetele dificilei activităţi de gestionare a muncii oamenilor. Sunt analizate procesele care duc la motivarea oamenilor şi care le influenţează comportamentul la locul de muncă. Cursul arată şi cum pot fi ajustate stilurile manageriale pentru a obţine cât mai mult din colaborarea cu colegii şi subordonaţii.

Cel de-al doilea curs, “Managementul Relaţiilor cu Clienţii”, prezintă conceptele de marketing şi atrage atenţia asupra problematicii clienţilor: cine sunt ei (clienţii interni şi externi, care dintre grupurile interesate de funcţionarea organizaţiei pot fi considerate clienţi), cum se comportă ei, ce importanţă prezintă cercetarea pieţei, de ce trebuie să le fie înţelese şi satisfăcute cerinţele şi cum anume putem comunica cel mai bine cu ei.

Programul de Master of Business Administration (MBA) al The Open University Business School (OUBS) din Marea Britanie a aparut din dorinta de a crea un program educational de perfectionare a adultilor, in sistemul invatamantului la distanta. MBA-ul oferit de CODECS este singurul program de acest tip din Romania care se bucura de cea mai larga recunoastere la nivel international. The Open University Business School (OUBS) se afla in cadrul grupului de elita al scolilor de afaceri acreditate de toate cele trei institutii de acreditare la nivel international privind educatia manageriala: AMBA (Association of Masters of Business Administration), efmd (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Doar 18 scoli de afaceri dintr-un total de aproximativ 3.500 la nivel mondial au obtinut pana acum toate cele trei acreditari.

Programul de MBA oferit de CODECS poate fi urmat in doua variante: “Step by Step” (acest lucru presupune parcurgerea a 3 etape succesive care conduc la obtinerea Certificatului Profesional in Management, a Diplomei Profesionale in Management si respectiv a titlului academic Master of Business Administration-MBA) sau “Fast track” prin cursul B713 Fundamentals of Senior Management care asigura accesul direct la MBA. Sistemul modular in care sunt prezentate cursurile permite obtinerea de catre fiecare cursant a nivelului dorit de calificare, fie prin studierea unui singur modul de curs, a unei etape sau a intregului program.

Despre CODECS

Pentru detalii suplimentare, contactati CODECS.

CODECS
TEL: 021.252.51.81/2/3
FAX: 021.252.56.13
office@codecs.ro