CODECS: Finante pentru nonfinantisti

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

In perioada 17-18 decembrie, CODECS organizeaza la Bucuresti cursul de training Finante pentru nonfinantisi. Acest curs le permite participantilor sa intealeaga care este rolul functiilor financiare intr-o organizatie, precum si care este procesul de construire si gestionare a bugetelor

CODECS: Finante pentru nonfinantisti

Obiectivele cursului vizeaza deprinderea principiilor de baza si termenii uzuali folositi in analizele financiare, evaluarea si folosirea informatiilor financiare, precum si constientizarea necesitatilor financiare in luarea deciziilor. La sfarsitul programului, cursantii vor dobandi cunostintele de management financiar necesare in managementul unei organizatii.

Cursul dureaza 2 zile consecutive plus o zi de follow-up pentru fiecare grupa de cursanti. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.

Pentru mai multe informatii despre cursul de Finante pentru nonfinantisti, puteti accesahttp://www.codecs.ro/finante-non-finantisti/. Informatii despre calendar si preturi gasiti la adresele http://www.codecs.ro/images/CalendarTraining2011-2012_11.pdf, respectiv http://www.codecs.ro/images/ListaPreturiTraining_11.pdf.

Pentru inscrieri si intrebari un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39 si la telefon 021.252.5182/83/84. Ne puteti scrie si pe training@codecs.ro sau ne puteti contacta pewww.facebook.com/CODECS.Network. De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network.

 

Despre CODECS

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 18 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School din Marea Britanie, CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. In prezent, CODECS ofera programul MBA al Open University Business School, singurul din Romania cu tripla acreditare internationala – AACSB, AMBA si EQUIS.


OUBS este cea mai mare școala de business din Europa si unul dintre cei mai importanti furnizori de programe de pregatire manageriala din intreaga lume. Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD în Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Metodele inovative de invatare bazate in primul rand pe activitatea practica ofera cadrul adecvat de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-finante-pentru-nonfinantisti