CODECS: Leadership de Inalta Performanta

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

In perioada 17-18 decembrie, CODECS organizeaza la Bucuresti cursul de training Leadership de Inalta Performanta. Acest curs le permite participantilor sa intealeaga care este rolul unui lider intr-o organizatie.

CODECS: Leadership de Inalta Performanta

Programul urmareste sa asigure imbunatatirea performantelor personale prin invatarea unui model de organizare si gestionare a propriilor prioritati. Care sunt practicile unui lider puternic, care sunt rolurile corespunzatoare leadershipului performant si cum se poate gasi un echilibru intre acestea – programul Leadership de Inalta Performanta ofera raspunsurile adecvate pentru toate aceste intrebari.

La finalul programului, participanti vor dobandi cunostinte referitoare la intelegerea principiilor fundamentale ale leadershipului si abilitati in a folosi aceste cunostinte in cadrul organizatiei din care fac parte.

Cursul dureaza 2 zile consecutive pentru fiecare grupa de cursanti. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.

Pentru mai multe informatii despre cursul de Leadership de Inalta Performanta, puteti accesa http://www.codecs.ro/leadership-inalta-performanta/. Informatii despre calendar si preturi gasiti la adresele http://www.codecs.ro/images/CalendarTraining2011-2012_11.pdf, respectiv http://www.codecs.ro/images/ListaPreturiTraining_11.pdf.

Pentru inscrieri si intrebari un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39 si la telefon 021.252.5182/83/84. Ne puteti scrie si pe training@codecs.ro sau ne puteti contacta pewww.facebook.com/CODECS.Network. De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network.

 

Despre CODECS

CODECS este lider de piata în domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 18 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School din Marea Britanie, CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. In prezent, CODECS ofera programul MBA al Open University Business School, singurul din Romania cu tripla acreditare internationala – AACSB, AMBA si EQUIS.

OUBS este cea mai mare școala de business din Europa si unul dintre cei mai importanti furnizori de programe de pregatire manageriala din intreaga lume. Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD în Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Metodele inovative de invatare bazate in primul rand pe activitatea practica ofera cadrul adecvat de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-leadership-de-inalta-performanta