CODECS te invită miercuri 4 Iunie în cadrul serii “OPEN MIND”, să descoperi programul “Certificat Profesional în Management'

BUCURESTI - 14 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

CODECS te invită miercuri 4 Iunie în cadrul serii “OPEN MIND”, să descoperi programul “Certificat Profesional în Management”, oferit de The Open University Business School în România.

“Certificatul Profesional în Management” este un program de dezvoltare personală şi profesională, şi se adresează acelora care vor să facă o diferenţă în organizaţia în care lucrează, să aducă valoare şi să contribuie la dezvoltarea acesteia.
Programul este deschis managerilor cu diferite nivele de pregătire.

“Recomand Certificatul Profesional în Management ca fiind cea mai accesibilă cale către o carieră în management, oriunde în lume, în orice companie îţi doreşti să lucrezi.” Dr. Rodica Maria Rădulescu, Director Business School

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, prietenos si mai putin formal, în care vei deveni, pentru câteva ore, student CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorbă cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienţă şi să cunoşti oameni interesati, ca şi tine, de cariera lor.

Te aşteptăm la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc în data de 4 Iunie, începând cu orele 18:30 la sediul CODECS din Agricultori 37-39, sector 2, Bucureşti.

Participarea este gratuită, toţi participanţii vor primi:

un mini ghid de carieră
un abonament de 3 luni la publicaţiile: Ziarul Financiar, revista CARIERE.

Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!

Despre CODECS

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

Rezervă-ti acum un loc pentru prezentarea din 4 iunie la telefon 021 2525182/ 3/ 4,
Roxana Ene - Manager Relaţii cu Clienţii sau e-mail roxanae@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-te-invita-miercuri-4-iunie-in-cadrul-serii-open-mind-sa-descoperi-programul-certificat-profesional-in-management