CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

BUCURESTI - 30 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS te invita miercuri, 9 decembrie 2009, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programul Master of Business Administration (MBA), oferit de The Open University Business School - Marea Britanie, in Romania.

CODECS te invita sa fii student The Open University Business School pentru o seara!

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de MBA. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni MBA.

“Companiile au nevoie in perioadele de criza de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si versatili, rezistenti la presiune si stres. Programul de MBA al The Open University Business School reprezinta un bun exemplu in acest sens intrucat ofera atat solide cunostinte antreprenoriale, cat si posibilitatea dezvoltarii unor abilitati si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atu-urile programului constau in gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitate culturala” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de cariera lor.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 9 decembrie 2009, incepand cu orele 18:30 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine !

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 9 decembrie 2009, la telefon 0212525182/3/4,
Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro


Pentru inscrieri si informatii privind cursurile The Open University Business School un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, sau la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro, www.codecs.ro


Despre CODECS

CODECS, Str. Agricultori nr 37-39, sector 2, Bucuresti
Persoana de contact: Alina Mosor
e-mail: alina.mosor@codecs.ro
Telefon 021.2525182/3/4
editura@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-te-invita-sa-fii-student-the-open-university-business-school-pentru-o-seara1