HR Vocational School – inscrieri la prima scoala profesionala de HR din Romania

BUCURESTI - 25 iulie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

HR Vocational School desfasoara in prezent campania de inscrieri pentru cei interesati de a studia la prima scoala profesionala de resurse umane din Romania, rezultatul unui parteneriat unic al CODECS cu The Chartered Institute of Personnel and Development(CIPD) - cursurile fiind sustinute de formatori cu experienta in educatia pentru adulti si resurse umane, autori de carti de profil si practicieni.

HR Vocational School – inscrieri la prima scoala profesionala de HR din Romania

HR Vocational School se adreseaza atat celor care isi orienteaza cariera catre HR, practicienilor care gestioneaza resursele umane in cadrul unei organizatii, dar si managerilor care doresc sa isi formeze aptitudini convergente cu cele de People Management sau antreprenorilor care isi construiesc afacerea punand un puternic accent pe valoarea capitalului uman angajat.

HR Vocational School include doua componente educationale majore formarea profesionala si calificarea prin programul acreditat Certificate in Personnel Practice si formarea aptitudinala prin portofoliul de cursuri scurte HR Plus.

Programul de calificare profesionala 'Certificate in Personnel Practice' are o durata de 9-24 de luni, in sistem modular flexibil, permitand intelegerea contextului de business - planificarea si administrarea resurselor, intelegerea si interpretare informatiilor referitoare la angajati - si a impactului pe care legislatia il are asupra relatiilor de munca.

Certificate in Personnel Practice pune accentul pe practica si presupune evaluare aptitudinala, lucrari scrise si un proiect de absolvire, fiind unicul program din Romania certificat CIPD si destinat practicienilor si celor care isi orienteaza cariera catre HR. Absolventii programului primesc calificarea Certificate in Personnel Practice - eliberat de CODECS si Chartered Institute of Personnel and Development - care atesta formarea de aptitudini, cunostinte si competente in Self-management si Comunicare. Printre temele incluse in cadrul programului se numara asumarea rolului de partener de business al resurselor umane, recrutarea si managementul talentelor, training, invatare si dezvoltare, precum si impactul legislatiei asupra relatiilor de munca si a performantei.

Programele de formare aptitudinala HR Plus, permit formarea de aptitudini necesare proceselor de resurse umane, a unei gandiri centrate pe performanta - participantii beneficiind de experienta si formarea unor traineri practicieni. HR Plus include cursuri de mangement al performantei, managementul talentului, managementul performantei - programele putand fi livrate in sistem open sau in-company si adaptate in functie de cerintele organizatiei respective.

'Rolul asumat al resurselor umane este de partener de business si pentru a ajunge acolo, doua ingrediente sunt absolut necesare: intelegerea contextului larg al afacerii si resumarea responsabilitatii pentru rezultatele obtinute cu oamenii', a explicat Roxana Mocanu, MBA, CIPD Licentiate.

The Chartered Institute and Development este cea mai prestigioasa asociatie profesionala europeana a persoanelor implicate in resurse umane si dezvoltare - statutul de membru CIPD fiind o garantie a standartelor profesionale inalte.

Despre CODECS

Din 2006, CODECS a primit licenta pentru prezentarea programelor oferite de Center for Organizational Design SUA, iar un an mai tarziu CODECS HR Vocational School a devenit acreditat ca fiind ''centru licentiat'' The Chartered of Institute of Personnel and Development din Marea Britanie. CODECS este membru al unor organisme de prestigiu precum European Foundation for Management Development - EFMD, European Distance Education Network - EDEN, Asociatia Project Management Romania, PMP Romanian Chapter, Clubul Roman de Resurse Umane. Din anul 2007, CODECS este certificata ISO 9001:2000. Un reper important in activitatea CODECS este lansarea cursului de Management de Proiect in anul 2001, deschizandu-se astfel calea catre formarea de specialisti in domeniu.

CODECS a primit in 2007 titlul de Investor in People acordat de International Quality Center Ltd. din Marea Britanie, care atesta implementarea la nivel organizational a standardului international cu acelasi nume privind dezvoltarea resurselor umane din organizatie.


Pentru mai multe informatii referitoare la evenimentele si activitatea CODECS, va invitam sa ne contactati.


Mihaela Vasilache
Manager vanzari

T: 021 252 04 78 / 252 56 14
E: sales@codecs.ro
W: www.codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/hr-vocational-school-inscrieri-la-prima-scoala-profesionala-de-hr-din-romania