Managementul proiectelor personale, workshop CODECS, 26 mai

BUCURESTI - 23 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

In urma succesului inregistrat in cadrul evenimentului Excelez, cand sala s-a dovedit a fi neincapatoare, CODECS a decis sa organizeze o noua sesiune a workshop-ului “Managementul proiectelor personale” joi, 26 mai, incepand cu orele 18:30, la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37 – 39.

Workshop-ul este sustinut de Bogdan Bondor-Negraru, PhDc, MBA, MSc si Director al programelor Project Management si Business Operations din cadrul CODECS si propune folosirea metodelor si tehnicilor de management de proiect pentru îmbunatatirea performantei individuale.

 

Alaturi de Bogdan, participantii vor descoperi pasii care trebuie urmati pentru a traduce dorintele personale intr-un plan de actiune, vor completa un formular de stabilire a scopurilor si vor afla indrumari pentru stabilirea obiectivelor personale.

 

Workshop-ul se va desfasura joi, 26 mai, incepand cu orele 18:30, la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

 

Participarea este gratuita.

 

Pentru a confirma prezenta la eveniment este suficient sa sunati la telefon 021.2525182/83/84 sau sa trimiteti un e-mail pe adresa marketing@codecs.ro

 

Va asteptam alaturi de noi!

 

Echipa CODECS

Despre CODECS

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School - Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Pentru inscrieri si informatii despre programele Open University un consultant CODECS sta la dispozitia celor interesati, la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, si la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro. Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina de web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/managementul-proiectelor-personale-workshop-codecs-26-mai