„Managementul Resurselor Umane” si „Managementul Relatiilor cu Clientii” te ajuta sa faci fata crizei

BUCURESTI - 24 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS a demarat campania de inscriere pentru cursurile „Managementul Resurselor Umane” si „Managementul Relatiilor cu Clientii” din cadrul programului “Certificat Profesional in Management” ce se adreseaza managerilor cu diferite niveluri de pregatire. Programul este realizat in parteneriat cu the Open University Business School din Marea Britanie, punand accent pe latura practica si plasarea managerului in conditii reale de viata profesionala.

„Managementul Resurselor Umane” si  „Managementul Relatiilor cu Clientii” te ajuta sa faci fata crizei

Cursul „Managementul resurselor umane” abordeaza aspecte privind comportamentul organizational, recrutarea si dezvoltarea personalului, formarea echipei, stiluri de conducere, adresandu-se tuturor celor care vor sa-si imbogateasca informatiile privind managementul resurselor umane. Participantii vor afla care sunt cele mai noi tehnici de gestionare a unor situatii generate de opozitia la schimbare, care sunt aptitudinile esentiale in procesul de recrutare, selectie si evaluare a angajatilor.

„Managementul Relatiilor cu clientii” se adreseaza managerilor care, indiferent de domeniul de activitate, doresc sa-si formeze un background informational in domeniul marketingului. Parcurgerea acestui curs permite accesul la cele mai noi teorii, concepte, modele si tehnici din domeniu, precum si familiarizarea cu o serie de instrumente necesare realizarii unor produse sau servicii de o valoare superioara pentru obtinerea unui avantaj competitiv asupra concurentilor.

Cursurile imbina studiul individual cu asistenta tutorului si lucrul in echipa in cadrul tutorialelor si Scolilor Rezidentiale. Tutorii sunt practicieni cu o bogata experienta in domeniul vizat in cadrul programului, rolul lor fiind de facilitatori ai procesului de invatare. Acestia ofera indrumari individuale, fac comentarii si recomandari privind lucrarile si proiectele realizate de cursanti, acordand asistenta si sprijin pe tot parcursul cursurilor.

“Certificatul Profesional in Management” este un program de dezvoltare personala si profesionala, adresandu-se celor ce vor sa aduca valoare si sa contribuie la dezvoltarea organizatiei din care fac parte. Programul include cursurile Management Performant, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar si Managementul Relatiilor cu Clientii. La finalul celor 4 cursuri, studentii trebuie sa participe la Scoala Rezidentiala „Provocarea Managementului” si sa participe la examen. Dupa absolvirea examenului se obtine „Certificatul Profesional in Management” emis de the Open University Business School, recunoscut international.

Inscrierile se pot realiza pana la data de 18 decembrie 2008.

Despre CODECS

Despre CODECS:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS mentine legaturi cu prestigioase institutii internationale precum: Future Achievement International din SUA, The British Council, Euro Contact Business School in Ungaria, New Bulgarian University in Bulgaria, The Open University of Czech Republic, Nadacia City University Bratislava in Slovacia, International Institute of Management.
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Un consultant CODECS iti sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la telefon: 021 252 51 82/ 3/ 4 sau mail: business_school@codecs.ro;
business_school@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/managementul-resurselor-umane-si-managementul-relatiilor-cu-clientii-te-ajuta-sa-faci-fata-crizei