MBA: Alege calea catre o cariera internationala in management! Alege calea succesului!

BUCURESTI - 3 martie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS te invita miercuri 10 martie, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programul Master of Business Administration (MBA) oferit de The Open University Business School - Marea Britanie, in Romania.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de MBA. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni MBA.

MBA: Alege calea catre o cariera internationala in management! Alege calea succesului!

“Companiile au nevoie in perioadele de criza de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si versatili, rezistenti la presiune si stres. Programul de MBA al The Open University Business School reprezinta un bun exemplu in acest sens intrucat ofera atat solide cunostinte antreprenoriale, cat si posibilitatea dezvoltarii unor abilitati si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atu-urile programului constau in gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitate culturala” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de cariera lor.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 10 martie, incepand cu ora 18:00 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.


Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine !

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 10 martie, la telefon 021.2525182/3/4
Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro

Despre CODECS

CODECS, Str. Agricultori nr 37-39, sector 2, Bucuresti
Telefon 021.2525182/3/4
Persoana de contact: Alina Mosor
E-mail: alina.mosor@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/mba-alege-calea-catre-o-cariera-internationala-in-management-alege-calea-succesului