Obiectii in vanzari? Transforma-le in oportunitati!

BUCURESTI - 2 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS a demarat campania de inscrieri pentru cursul „Principiile vanzarii in parteneriat cu clientul”care se sustine intre 2-3 aprilie si se adreseaza tuturor celor ce doresc sa-si imbunatateasca performanta individuala in domeniul vanzarilor, indiferent de pozitia manageriala pe care o ocupa.

Obiectii in vanzari? Transforma-le in oportunitati!

Succesul echipei de vanzari influenteaza in mod direct evolutia intregii companii, agentii de vanzari fiind personaje cheie in structura firmei. Acum, mai mult ca intotdeauna, se impune necesitatea construirii unei relatii parteneriale atat cu clientii existenti, cat si cu cei potentiali.
„A crea un parteneriat cu clientul inseamna a aduce valoare adaugata, a invata despre nevoile acestuia, a-i intelege problemele si a-i respecta felul in care percepe anumite aspecte. Toate acestea duc la crearea unei legaturi ce are ca rezultat obtinerea de solutii reciproc avantajoase,” apreciaza tutorii acestui curs.

Participantii la „Principiile vanzarii in parteneriat cu clientul” vor cunoaste si intelege caracteristicile vanzatorilor de succes, vor invata sa puna intrebari pentru a obtine raspunsuri favorabile vanzarii, construind parteneriate puternice cu clientii.
De asemenea, cursul prezinta modalitatile prin care obiectiile sunt transformate din piedici in oportunitati de vanzare.

Cele doua zile de training contin fiecare cate sase ore de lucru efectiv, in prima zi punandu-se accent pe teme precum: Cladirea relatiei, Intelegerea valorii dorite de client si Evidentierea beneficiilor. In cea de-a doua zi cursantilor li se Prezinta solutiile si Rezolvarea obiectiilor, Incheierea afacerii, precum si Asamblarea componentelor intr-un intreg.

Participantii care se inscriu la acest curs, precum si la cursul „Negocierea” beneficiaza de o importanta reducere!

Despre CODECS

Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.codecs.ro sau reprezentantii CODECS.

Coordonate de contact:

Smaranda Saramet
E-mail: smaranda.saramet@codecs.ro
Mobil: : 0731977978
Tel: 021-252.51.82/3/4
Fax: 021-252.56.13

smaranda.saramet@codecs.ro