Proiecte cu happy-end - CODECS si Bookfest iti ofera o bursa la cursul de Management de Proiect

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Te intrebi cum poti anticipa o parte din problemele pe care le vei intalni in cadrul unui proiect? Vrei sa afli cum le poti rezolva? Urmeaza un curs de Management de Proiect! CODECS si Bookfest iti ofera sansa de a castiga o bursa la cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University - Marea Britanie. Ai ocazia sa dobandesti cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv a proiectelor cu o componentă tehnologica. In plus, dobandesti experienta practica in utilizarea tehnicilor de management in cadrul unui proiect real.

Proiecte cu happy-end - CODECS si Bookfest iti ofera o bursa la cursul de Management de Proiect

Trimite pana la data de 10 iunie un eseu cu tema „Rolul cartilor in dezvoltarea profesionala”, de maxim 2 pagini, la adresa de e-mail office@codecs.ro. Concursul este jurizat de Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS si de Cristina Poterasoiu, Director Executiv al Asociatiei Editorilor din Romania.

Pe data de 14 iunie afli daca ai castigat bursa in valoare de 1.100 Euro oferita de CODECS pentru cursul Management de Proiect!
Nu mai sta pe ganduri si asterne-ti gandurile pe hartia... electronica!

Detalii curs: Cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiind recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

Cursul Management de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Datorita sistemului educational Open Learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools - intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului). Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 5 ani in management de proiect, acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, detinand si certificari internationale.

Detalii Bookfest: Asociaţia Editorilor din Romania (AER) organizează, sub egida Federaţiei Editorilor din România, a V-a ediţie a Salonului de Carte Bookfest între 9 şi 13 iunie 2010, la Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti. Bookfest a devenit una dintre manifestările culturale cele mai importante pentru legatura dintre scriitori şi cititori, la care accesul vizitatorilor rămâne liber.
AER a desemnat Spania ca ţară invitată a Salonului din acest an, cu intenţia de a lansa o tradiţie de prezenţă internaţională tot mai amplă în Pavilionul 13. Valoarea operelor literare şi artistice, numeroasele traduceri ale autorilor spanioli, clasici şi contemporani, publicate în România, dar şi ale autorilor români publicate tot mai mult în spaniolă sunt principalele argumente ale invitării Spaniei la această ediţie. Vor fi organizate diverse mese rotunde cu şase romancieri, doi dramaturgi şi doi traducători spanioli împreună cu colegii de breaslă români.

Despre CODECS

CODECS

Str. Agricultori, nr. 37-39
Sector 2, Bucuresti
office@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/proiecte-cu-happy-end-codecs-si-bookfest-iti-ofera-o-bursa-la-cursul-de-management-de-proiect