“Project Management Process Framework” - Curs de pregatire pentru certificarea PMP® in Project Management

BUCURESTI - 18 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS anunta inscrieri la Cursul de pregatire pentru certificarea PMP® in Project Management - Project Management Process Framework, cu o durata de 6 zile, desfasurat in perioada 27-29 noiembrie, 4-6 decembrie 2009.

“Project Management Process Framework” - Curs de pregatire pentru certificarea PMP® in Project Management

CODECS ofera cadrul de pregatire a examenului de certificare Project Management Professional (PMP®), prin intermediul cursului Project Management Process Framework, curs dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect. Cursul imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale. Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cel mai mare prestigiu si cu cea mai larga acoperire internationala (peste 250.000 personae din 140 de tari). Programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fourth Edition, elaborat de catre PMI®. Programul este certificat ISO 9001 si asigurā maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale.
Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP®, avand drept scop insusirea cunostintelor necesare, cat si acumularea numarului de ore de instruire profesionalā solicitate de catre PMI®, celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitātilor personale.
Principalele obiective ale cursului sunt insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a examenului de certificare PMP®, acoperind ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK® Guide Fourth Edition dar si realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor.
Cursul “Project Management Process Framework” totalizeaza un numar de 42 ore instruire, fiind structurat in sectiuni care impreunā asigurā necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP® in noul sistem de examinare (instruire - durata: 5 zile; workshop: recapitulare si simularea examenului - durata: 1 zi).
La incheierea cursului, cursantii vor primi un certificat de participare care atesta acumularea celor 42 de ore de instruire si parcurgerea capitolelor necesare inscrierii la examenul PMP® (9 arii de cunostinte si 5 grupuri de procese).

Trainer - Gheorghe STEFANESCU, PMP®, Director Program Management de Proiect
Pentru mai mult de 2700 de cursanti, numele lui Gheorghe (Gogu) Stefanescu este asociat cu managementul de proiect. Acest lucru se intampla deoarece de peste 10 ani Gogu este o prezenta activa, plina de pasiune, in managementul de proiect ca tutor, trainer, director de scoala rezidentiala, consultant, autor de cursuri, articole si publicatii, speaker la evenimentele de profil (PM Forum, PM Next Level, PM Day etc). Gheorghe STEFANESCU este absolvent al Facultatii Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti, cu un masterat in managementul proiectelor si certificat international Project Management Professional - PMP® (Project Management Institute PMI – SUA). In prezent este directorul programului de Management de Proiect din CODECS.

Pentru informatii si inscrieri privind cursul “Project Management Process Framework” un consultant CODECS iti sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la telefon: 021.252.56.12 sau e-mail: pm@codecs.ro, www.codecs.ro.

Despre CODECS

CODECS, Str. Agricultori nr 37-39, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.252.56.12
E-mail: pm@codecs.ro
www.codecs.ro.

pm@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/project-management-process-framework-curs-de-pregatire-pentru-certificarea-pmpr-in-project-management