Stii sa negociezi? Vino sa afli cum eviti si rezolvi un impas!

BUCURESTI - 4 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS a dat unda verde la campania de inscrieri pentru cursul „Negociere” care se va desfasura intre 9-10 aprilie si se adreseaza tuturor celor ce doresc sa-si imbunatateasca performanta individuala indiferent de pozitia manageriala pe care o ocupa.

Stii sa negociezi? Vino sa afli cum eviti si rezolvi un impas!

Procesul de negociere este unul dintre cele mai importante criterii de parteneriat intr-o afacere, iar evolutia ulterioara a acesteia este direct influentata de termenii si conditiile stabilite.
Astfel, „nu sunt rare ocaziile in care intalnesc asteptari de genul - dar niste tehnici de manipulare a partenerului de negociere, de influentare subtila, unde as putea sa gasesc? Interesanta si paradoxala asocierea de termeni - a manipula inseamna in cele din urma a ocoli 'partenerul' in ceea ce inseamna decizia si nevoile lui, lucru care, la capatul unui calcul simplu, in cele mai multe activitati inseamna a ocoli viitorul propriului tau business,” considera tutorii acestui curs.
Potrivit acestora, „experienta practica si contactul cu experiente din multiple domenii de activitate iti usureaza mult efortul catre o imagine de ansamblu asupra procesului: cele mai multe negocieri se pierd, partial sau total, chiar dinainte de a incepe”.

Participantii la „Negociere” vor cunoaste si intelege mecanismele negocierii, vor invata sa negocieze cu o larga categorie de de stakeholderi, imbunatatindu-si abilitatile de a dezvolta o agenda si o strategie a negocierii.
De asemenea, cursul ii ajuta sa-si dezvolte capabilitatea de a conduce negocierea la o finalitate si de a evita si rezolva orice impas.

Cele doua zile de training contin fiecare cate sase ore de lucru efectiv, in prima zi punandu-se accent pe teme precum: Negocierea - o strategie de cooperare eficienta, Negocierea bazata pe principii, Oameni si interese. In cea de-a doua zi cursantii sunt pregatiti sa identifice metode de abordare a negocierilor si sa se Concentreze asupra unor criterii obiective, analizand Interese vs. pozitii, beneficiind si de o Simulare complexa de negociere, Generand optiuni.

Participantii care se inscriu la acest curs, precum si la cursul „Principiile vanzarii in parteneriat cu clientul” beneficiaza de o importanta reducere!

Despre CODECS

Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.codecs.ro sau reprezentantii CODECS.

Coordonate de contact:

Smaranda Saramet
E-mail: smaranda.saramet@codecs.ro
Mobil: 0731977978
Tel: 021-252.51.82/3/4
Fax: 021-252.56.13
Web: http://www.codecs.ro

smaranda.saramet@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/stii-sa-negociezi-vino-sa-afli-cum-eviti-si-rezolvi-un-impas