Ultimele zile de inscrieri la cursul Train The Trainers!

BUCURESTI - 20 septembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS anunta organizarea trainingului open intitulat „Train The Trainers” in perioada 25-28 septembrie 2006. Locatie – sediul CODECS. Trainer: Nineta Ceaus, Training Manager – CODECS.

Trainingul se adreseaza tuturor celor interesati sa devina traineri sau celor care prin activitatea lor lucreaza cu echipe in sistem training: area sales manageri, unit manageri, product manageri etc. Totodata, acesta dezvaluie care sunt principalele aspecte care trebuie urmarite in pregatirea, livrarea si evaluarea unui training indiferent de domeniul pe care acesta il vizeaza.

Obiectivele trainingului sunt:
•Dezvoltarea unei echipe de traineri;
•Deprinderea de catre participanti a tehnicilor de prezentare si de lucru cu sala;
•Deprinderea abilitatilor de interpretare si utilizare a psihologiei grupului;
•Deprinderea de catre echipa de traineri a abilitatilor de evaluare si monitorizare a rezultatelor participantilor la viitoarele programe derulate.

Beneficiile participantilor sunt:
•Dezvoltarea abilitatilor de utilizare a mijloacelor de sustinere a procesului de instruire;
•Dezvoltarea tehnicilor de deductie a cauzelor unor comportamente umane în timpul sesiunilor de training si facilitarea interactiunii cu participantii;
•Exersarea cunostintelor si abilitatilor dobandite în cursul programului prin conceperea si sustinerea unor sesiuni de training.

Trainingul este unul interactiv, apeland la exercitii practice, simulari si jocuri de rol, discutii individuale si in grup.

Taxa de participare: echivalentul in lei a 450 euro + TVA/participant/program.

Pentru detalii suplimentare, rugam contactati CODECS:
Petre Bica, Trainer
Tel: 021- 252.51.82/3/4
e-mail: petreb@codecs.ro
www.codecs.ro

Despre CODECS

CODECS este unicul partener român al The Open University din Marea Britanie pentru toate cursurile şi programele universităţii britanice. Din anul 1993, CODECS oferă pe piaţa românească programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importantă facultate a OU.

În cei 13 ani de la înfiinţare, activitatea CODECS s-a diversificat atât în teritoriu, prin înfiinţarea unui număr de 11 Centre Regionale în principalele oraşe ale ţării, cât şi prin abordarea de domenii noi: cursuri scurte de pregătire managerială şi dezvoltare personală, consultanţă, editarea de carte de afaceri.

Corina Bretan,
Marketing & PR Manager
CODECS
corinab@codecs.ro