Codevalmas

Definitie Codevalmas

Termen ce desemneaza in mod generic pe oricare din titularii unui drept de proprietate comuna in devalmasie.Intinderea dreptului sau asupra bunurilor aflate in devalmasie se determina numai la momentul incetarii starii de devalmasie.Spre exemplu, cu ocazia divortului sau cu ocazia incetarii casatoriei prin moartea unuia dintre soti).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Codevalmas? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Codevalmas.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Codevalmas. Definitiile termenilor despre Codevalmas cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Codevalmas, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Codevalmas.