Destinatii de vacanta

BUCURESTI - 22 iulie 2008

Comunicat tip General in Turism

Este supranumita 'Perla Carpatilor'. Este un loc apreciat pentru peisajele deosebite, pentru verile racoroase si pentru obiectivele turistice unice. Este o destinatie preferata pentru practicarea sporturilor de iarna, dar si pentru traseele montane, restaurantele cu specific romanesc, locurile ideale de picnic la umbra muntelui, sub coroana padurii, raurile reci si multe alte elemente de interes.
Este vorba, bineintele, despre Sinaia, o statiune montana care, in ciuda popularitatii sale, mai are inca locuri mai putin cunoscute si la fel de spectaculoase.

Destinatii de vacanta

Cumpatu este singurul cartier al orasului Sinaia asezat pe malul drept al raului Prahova. Este un cartier select,in care puteti imbina armonios utilul cu placutul. Cati stiu ca in acest cartier se afla Casa Memoriala George Enescu, un obiectiv turistic administrat de Centrul Cultural European? Vizitati aceasta vila si veti puteti audia concertele marelui artist, calauziti de un ghid entuziast care rememoreaza detalii ale vietii lui George Enescu si va prezinta marturii vizuale si auditive ale creatiei sale. Camerele respira bun gust si acea armonie ampla specifica muzicii lui Enescu. Muzica sa rasuna discret din difuzoare bine ascunse.

Dupa aceasta incursiune, Vila Piatra Soimului, situata pe strada ce poarta numele marelui artist roman George Enescu, va asteapta cu specialitati traditionale, dar si internationale, in ambianta mai mult decat placuta a restaurantului, sau sub umbra verde si racoroasa a muntelui, pe o terasa inflorita si plina de culoare. In prag de seara, muzica live sau petrecerile la lumina unui foc de tabara gazduite pe terasa vilei, vor lega prietenii si va vor face sa rememorati povesti de mult uitate. O atmosfera pe care prietenii, colegii sau familia o vor adauga amintirilor placute despre Sinaia.
Vila Piatra Soimului vine, de asemenea, cu o oferta de cazare atragatoare, oferind confort si servicii de trei stele in camere duble sau apartamente complet dotate cu internet, cablu TV, telefon, minibar, incalzire centrala si baie proprie. Vila dispune de parcare proprie si de o sala de conferinte, complet utilata, cu o capacitate de 40 de locuri.

Despre Codex Impact

Vila Piatra Soimului, Sinia, dispune de 9 camere duble, 3 apartamente si 2 garsoniere, in total o capacitate de cazare de 35 de locuri. Apartamentele/Garsonierele sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin si canapea extensibila. Majoritatea dispun de balcon cu o superba vedere catre munte, putandu-se observa Crucea Eroilor si traseul telecabinei.
Vila dispune de o sala de conferinte - 40 de locuri - in care se pot organiza sesiuni de team building si training, conferinte, seminarii si alte evenimente corporate.
Restaurantul si terasa cu o capacitate de 70 de locuri se preteaza pentru a sustine cocktailuri, aniversari, nunti sau botezuri, totul fiind atent planificat dupa specificatiile clientului.
Vila Piatra Soimului, str. George Enescu, Sinaia, cartier Cumpatu
tel. 0244.310.302/ mobil 0732.127.737
Site: www.piatrasoimului.ro
office@piatrasoimului.ro