Sejur la munte sau intalnire de afaceri?

BUCURESTI - 26 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Companiile sunt puse uneori in situatia de a alege un loc cu un specific aparte pentru a organiza receptia unor potentiali parteneri de afaceri sau pentru a organiza sesiuni de training sau de motivare a angajatilor.
Pe de o parte exista optiunea propriilor sali de conferinta sau a open-space-urilor imbacsite de caldura echipamentelor electronice si de atmosfera de lucru. Sau, se poate opta pentru un cadru natural, preferabil montan, departe de jungla urbana si de insula de caldura artificiala a orasului, pastrand totusi legatura cu omniprezentul arsenal tehnologic.

Sejur la munte sau intalnire de afaceri?

Vila Piatra Soimului din Sinaia, cartier Cumpatu, propune un cadru optim pentru problema descrisa mai sus:
- cadru natural, de munte, cu jocuri de culoare si de lumini, si o peisagistica impresionanta;
- restaurant cu o oferta variata de specialitati atat traditionale, cat si internationale;
- terasa pentru organizarea unor evenimente
- access gratuit internet, vila si restaurantul fiind unul dintre punctele de access Wi-Fi (802.11g) gratuit din Sinaia, access fara restrictii furnizat de free-hotspot.com;
- sala de conferinta, cu o capacitate de 40 de locuri, complet echipata;
- capacitate de cazare de 36 de locuri, serviciile si confortul unei vile de trei stele

Pentru rezervari in vederea organizarii unor sesiuni de training, team-building, intalniri cu parteneri de afaceri sau, pur si simplu, pentru petrecerea unui sejur de neuitat la munte, va rugm sa ne contactati la telefon 0244.310.302 sau online, accesand site-ul nostru: www.piatrasoimului.ro.

Despre Codex Impact

Vila Piatra Soimului, Sinia, dispune de 9 camere duble, 3 apartamente si 2 garsoniere, in total o capacitate de cazare de 36 de locuri. Apartamentele/Garsonierele sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin si canapea extensibila.
Majoritatea dispun de balcon cu o superba vedere catre munte, putandu-se observa Crucea Eroilor si traseul telecabinei.
Vila dispune de o sala de conferinte - 40 de locuri - in care se pot organiza sesiuni de team building si training, conferinte, seminarii si alte evenimente corporate.
Restaurantul si terasa cu o capacitate de 70 de locuri se preteaza pentru a sustine cocktailuri, aniversari, nunti sau botezuri, totul fiind atent planificat dupa specificatiile clientului.

Vila Piatra Soimului, str. George Enescu, Sinaia, cartier Cumpatu
tel. 0244.310.302/ mobil 0732.127.737
Site: www.piatrasoimului.ro
email: office@piatrasoimului.ro

office@piatrasoimului.ro