Unde mergem de Paste?

Sinaia - 24 martie 2009

Comunicat tip General in Turism

Cu totii vrem pentru Sarbatorile Pascale, o atmosfera placuta si destinsa, un loc frumos si linistit unde sa ne simtim “ca acasa”. La poalele muntilor Bucegi, intr-un cadru natural deosebit, Vila Piatra Soimului din Sinaia va invita sa petreceti sarbatorile de Paste intr-un colt de Paradis.

Vila Piatra Soimului din Sinaia vine in intampinarea oaspetilor cu o oferta de 3 nopti (4 zile) pentru petrecerea sarbatorilor de Paste 2009.
Pachetul de Paste pentru perioada 17.04 - 20.04.2009 cuprinde:
- cazare 3 nopti - discount 10%;
- mic dejun inclus
- masa festiva in ziua de Paste
- intampinare cu oua rosii, pasca si cozonac in seara de Inviere;
- formatia noastra va va incanta serile cu un program variat.

Pentru informatii despre preturi, imagini ale vilei si rezervari vizitati site-ul ww.piatrasoimului.ro

Despre Codex Impact

Situata in cartierul select al orasului Sinaia - Cumpatu - vila Piatra Soimului
va ofera confortul si calitatea serviciilor de cazare intr-un cadru natural, plin de culoare si liniste. Pentru un sejur complet sau o vacanta de neuitat pe Valea Prahovei, impreuna cu familia, prietenii sau colegii, vila Piatra Soimului va asteapta cu o oferta extrem de atragatoare.

Vila dispune de 9 camere duble, 3 apartamente si 2 garsoniere, in total o capacitate de cazare de 28 de locuri (36 de locuri incluzand canapele extensibile).
Apartamentele/Garsonierele sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin si canapea extensibila. Majoritatea dispun de balcon cu o superba vedere catre munte, putandu-se observa Crucea Eroilor si traseul telecabinei.
Restaurantul Piatra Soimului va intampina cu o ambianta mai mult decat placuta si cu meniul sau vast, ce cuprinde specialitati traditionale, dar si internationale, pregatite pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.
Str. George Enescu, Sinaia
Cartier Cumpatu
Rezervari:
Telefon: 0244.310.302
Fax: 0244.310.301
Mobil: 0732.127.737
email: office@piatrasoimului.ro
office@piatrasoimului.ro