Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.)

Definitie Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.)

Coeficientul de Utilizare al Terenului exprima raportul dintre Suprafata Construita Desfasurata a tuturor nivelurilor (SD) si suprafata terenului (S).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.)? Propune definitie

Poze Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.). Definitiile termenilor despre Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT, C.U.T.).