Evenimentele (Nunti & Botezuri) Dupa Covid 19

BUCURESTI - 2 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Live site

Cofetaria LUSH: Evenimentele Vor Continua si Dupa Starea de Urgenţă iar Candy Barurile realizate cu atâta iscusinţă de către noi îşi vor menţine locul fruntaş la evenimentele ce vor urma după această perioadă...

Cofetaria LUSH

Cofetaria LUSH

 Show must go on... 

Bogdan Bunea

Cofetaria LUSH: Evenimentele Vor Continua si Dupa Starea de Urgenţă iar Candy Barurile realizate cu atâta iscusinţă de către noi îşi vor menţine locul fruntaş la evenimentele ce vor urma după starea de urgenţă...

În calitate de exponenţi pe piaţa livrării de servicii pentru evenimente, în special Candy Bar pentru nunţi, botezuri sau evenimente corporate, ne-am pus întrebarea legitimă, ca dealtfel şi competitorii noştri, - care va fi reacţia pieţei după ce starea de urgenţă se va ridica...? - Deşi răspunsul nu este unul uşor de identificat, existând opinii în sensul reticenţei publicului în organizarea de evenimente fastuoase, ca un recul al crizei economice rezultate în urma crizei sanitare, opinăm că direcţia va fi contrară acestei opinii, în sensul că publicul larg va fi dornic să organizeze în special evenimentele programate din acest an şi despre care nu aveau certitudina ca se vor mai ţine dar şi că organizarea va fi una fastuoasa tocmai pentru a suplini lipsa întrunirilor şi organizarea de evenimente din perioada crizei.

Candy Barurile vor fi nelipsite de la evenimentele ce vor urma iar trendul ascendent dinaintea crizei se va menţine în sensul că piaţa românească a cunoscut o dezvoltare fărăr precedent în ultimul timp în acest domeniu, fapt ce a coincis cu dezvoltarea cofetariei moderne - care treptat a înlocuit sau a venit în completarea cofetariei care promova produse traditionale.

În altă ordine de idei, în această perioadă Cofetăria LUSH a profitat de răgazul oferit de criza sanitară şi economică şi a investit în logistica premium pentru CANDY BARURI, având certitudinea că odată depăşită această perioadă, evenimentele se vor ridica cel puţin la nivelul dinainte şi pentru a putea acoperi cerinţele cele mai sofisticate ale clieţilor.

Cofetaria LUSH este prezentă pe web cu platforma www.lushevents.ro unde pot fi solicitate oferte online. Dacă sunteţi interesaţi de torturi botez, torturi nuntă, Candy Baruri şi alte bunătăţi, vă aşteptăm cu drag.

Despre Cofetaria LUSH

Cofetaria LUSH este promoterul pe piata din Bucureşti a produselor realizate de Cofetăriile Delice dar având propriul laborator - Dulcelle Factory SRL. Compania care administrează Cofetaria LUSH este LUSH EVENTS & DISTRIBUTION, o companie care şi-a triplat cifra de afaceri în ultimul an mai ales datorită evenimentelor de tip candz bar organizate. Persoana care a conceput brandul LUSH este Bunea Andra - Ioana, fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir - unul dintre patronii lanţului de Cofetării Delice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cofetaria-lush/evenimentele-nunti-botezuri-dupa-covid-19