Cogep


Descrierea companiei Cogep

Nokia este pionier în domeniul telecomunicaţiilor mobile şi cel mai mare producător mondial de dispozitive mobile. Astăzi, Nokia conectează oamenii în moduri noi şi variate, îmbinând tehnologia mobilă de ultimă oră cu servicii personalizate pentru a permite oamenilor să rămână aproape de ceea ce contează pentru ei. Nokia oferă, de asemenea, hărţi digitale detaliate prin NAVTEQ, precum şi echipamente, soluţii şi servicii pentru reţele de comunicaţii prin intermediul Nokia Siemens Networks.

Colţ Verde este soluţia modernă şi prietenoasă de preluare de la populaţie a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, inclusiv surse de lumină (becuri economice şi tuburi fluorescente). Acest concept de colectare şi comunicare a fost lansat in 2008 de Recolamp, asociaţie colectivă non-profit ce are ca obiect de activitate gestionarea deşeurilor în vederea asigurării reciclarii lor în condiţii de sigurantă pentru mediu şi sănătatea populaţiei. www.coltverde.ro

Euro-GSM, dealer Orange, a fost înfiinţat în 1997 la Cluj-Napoca. În prezent Euro-GSM deţine peste 120 de magazine la nivel naţional şi numără mai mult de 450 de angajaţi, cifra de afaceri înregistrată în 2008 fiind de 27.7 milioane euro. Strategiile de a oferi şi promova o gamă variată de produse şi servicii la înalte standarde de calitate şi profesionalism au determinat dublarea anuală a numărului de clienţi, Euro-GSM devenind cel mai important partener Orange.

Comunicate Cogep :

Vezi toate comunicatele companiei Cogep.