Euro-GSM organizează în colaborare cu Nokia cinci concerte unplugged ale trupei Sistem

Cluj Napoca - 6 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Euro-GSM şi Nokia organizează în perioada 10 iulie – 23 iulie 2009, cinci concerte unplugged ale binecunoscutei trupe Sistem. Concertele se vor desfăşura în faţa magazinelor Euro-GSM din următoarele oraşe: Piatra Neamţ (9 iulie, B-dul Decebal bl. I4), Botoşani (10 iulie, Str. Marchian, nr.4), Sibiu (16 iulie, Bd. Nicolae Bălcescu, nr.42), Braşov (17 iulie, P-ţa Sfatului, nr.5) şi Timişoara (23 iulie, P-ţa Victoriei, nr. 5), începând cu ora 19.00.

Aceste concerte susţin iniţiativa Euro-GSM şi Nokia de a aduce mai aproape de publicul tânăr şi nu numai, experienţa muzicii şi a sunetului de calitate oferite de telefoanele Nokia din gama XpressMusic. Astfel alegerea trupei clujene Sistem pentru acest proiect nu a fost deloc întâmplătoare.

Membrii trupei Sistem vor oferi un show de percuţie impresionat pe scenele special amenajate în aer liber, în faţa magazinelor Euro-GSM amintite. Pe lângă muzica excelentă, distracţia şi buna dispoziţie, organizatorii Euro-GSM şi Nokia au pregătit participanţilor concursuri cu premii surpriză. Astfel publicul este invitat să ia parte într-un număr cât mai mare la concertele unplugged ale trupei Sistem.

Despre Cogep

Nokia este pionier în domeniul telecomunicaţiilor mobile şi cel mai mare producător mondial de dispozitive mobile. Astăzi, Nokia conectează oamenii în moduri noi şi variate, îmbinând tehnologia mobilă de ultimă oră cu servicii personalizate pentru a permite oamenilor să rămână aproape de ceea ce contează pentru ei. Nokia oferă, de asemenea, hărţi digitale detaliate prin NAVTEQ, precum şi echipamente, soluţii şi servicii pentru reţele de comunicaţii prin intermediul Nokia Siemens Networks.

Euro-GSM, dealer Orange, a fost înfiinţat în 1997 la Cluj-Napoca. În prezent Euro-GSM deţine 126 de magazine la nivel naţional şi numără mai mult de 450 de angajaţi, cifra de afaceri înregistrată în 2008 fiind de 27.7 milioane euro. Strategiile de a oferi şi promova o gamă variată de produse şi servicii la înalte standarde de calitate şi profesionalism au determinat dublarea anuală a numărului de clienţi, Euro-GSM devenind cel mai important partener Orange.

Euro-GSM
Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoană contact:
Cristina Szabo – Manager Marketing
www.eurogsm.ro