Reduceri de pana la 10% la Euro GSM

BUCURESTI - 2 iunie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De la 1 iunie 2006, studentii vor beneficia de reduceri de pana la 10% in reteaua de magazine Euro GSM

Reduceri de pana la 10% la Euro GSM

Incepand cu data de 1 iunie, Euro GSM in colaborare cu Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST), se alatura programului international de reduceri studentesti. Toti studentii si profesorii posesori de carduri de reduceri internationale vor beneficia de discount-uri de pana la 10% pentru produsele din oferta Euro GSM.

Studentii si cadrele didactice care detin carduri ISIC, IYTC si ITIC se vor bucura de reduceri intre 3-10% pentru o gama larga de telefoane si accesorii GSM.

Euro GSM ofera acum sansa tinerilor de a-si alege produsele potrivite, punandu-le acestora lunar la dispozitie accesorii sofisticate si telefoane dintre cele mai moderne la preturi accesibile.

Prin initiativa de a sustine si de a promova reducerile si beneficiile in randul studentilor din Romania, Euro GSM vine in intampinarea tinerilor, oferindu-le acestora un sprijin in achizitionarea produselor de profil.

Despre Cogep

Compania a fost infiintata in anul 1997 la Cluj-Napoca. In prezent, avand peste 110 puncte de vanzare si 450 de angajati, Euro GSM reprezinta cea mai mare retea de magazine de telefoane mobile si accesorii GSM din Romania, reusind anual sa fie declarata drept cel mai bun dealer Orange.
Euro-GSM 2000 SRL
Calea Turzii 110, Cluj-Napoca
Tel: 0742-275559
office@eurogsm.ro