Sistem la balul bobocilor Uniunii Studenţilor din România în cadrul turneului sCool Eco Tour

Cluj Napoca - 13 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sistem va cânta la balul bobocilor Uniunii Studenţilor din România în cadrul turneului sCool Eco Tour susţinut de Euro-GSM şi Nokia. Concertul va avea loc în capitală, luni 16.11.2009, în Silver Church Club situat la parterul Casei de Cultură a Studenţilor, începând de la ora 23.00.

Studenţii membri ai Uniunii Studenţilor din România au câştigat concertul Sistem oferit de Euro-GSM şi Nokia în cadrul concursului sCool Eco Tour desfăşurat online pe blogul www.eurogsm.ro/recicleaza. Participanţii la acest concurs au avut oportunitatea de a câştiga un concert al trupei Sistem răspunzând la o întrebare privind reciclarea telefoanelor mobile, fiind desemnate câştigătoare cele mai inspirate răspunsuri, respectiv acele facultăţi care au îndeplinit în totalitate condiţiile impuse de organizatori.

Turneul sCool Eco Tour include opt concerte ale trupei Sistem în cele mai importante centre universitare ale ţării: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu-Mureş. Astfel după studenţii din Timişoara şi Craiova, tinerii bucureşteni se vor distra şi vor învăţa să recicleze alături de Sistem, Euro-GSM şi Nokia pe 16.11.2009.

Prin intermediul turneului sCool Eco Tour trupa Sistem alături de Euro-GSM şi Nokia doreşte să informeze şi stimuleze tinerii să recileze deşeurile de echipamente electrice, telefoane mobile şi surse de lumină pentru a contribui la reducerea poluării şi protejarea mediului. Astfel una dintre condiţiile pe baza căreia se va face intrarea la balul bobocilor Uniunii Studenţilor din România va consta în faptul că fiecare participant trebuie să vină cu un telefon vechi sau un bec ars pentru a le recicla în spaţiile special amenajate. În plus organizatorii oferă şi un tichet de reducere de 50 de lei la cumpărarea telefonului Nokia 3720 classic, în schimbul fiecărui telefon mobil reciclat.

Sistem va oferi un show de percuţie impresionant în care nu vor lipsi binecunoscutele piese ale trupei: Boca de Inferno, Let me try sau Never, muzica excelentă, efectele speciale şi buna dispoziţie. Totodată susţinătorii turneului sCool Eco Tour, Euro-GSM şi Nokia, au pregătit atât pentru aspiranţii la titlul de miss şi mister, cât şi pentru spectatori, concursuri cu premii surpriză.

Despre Cogep

Nokia este pionier în domeniul telecomunicaţiilor mobile şi cel mai mare producător mondial de dispozitive mobile. Astăzi, Nokia conectează oamenii în moduri noi şi variate, îmbinând tehnologia mobilă de ultimă oră cu servicii personalizate pentru a permite oamenilor să rămână aproape de ceea ce contează pentru ei. Nokia oferă, de asemenea, hărţi digitale detaliate prin NAVTEQ, precum şi echipamente, soluţii şi servicii pentru reţele de comunicaţii prin intermediul Nokia Siemens Networks.

Euro-GSM, dealer Orange, a fost înfiinţat în 1997 la Cluj-Napoca. În prezent Euro-GSM deţine peste 120 de magazine la nivel naţional şi numără mai mult de 450 de angajaţi, cifra de afaceri înregistrată în 2008 fiind de 27.7 milioane euro. Strategiile de a oferi şi promova o gamă variată de produse şi servicii la înalte standarde de calitate şi profesionalism au determinat dublarea anuală a numărului de clienţi, Euro-GSM devenind cel mai important partener Orange.

Euro-GSM
Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoană contact:
Cristina Szabo – Manager Marketing