Competitia interscolara de baschet "CUPA METIGLA", editia a II-a, PLOIESTI

Ploiesti - 8 aprilie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Competitia interscolara de baschet “Cupa Metigla” se afla in pragul deschiderii celei de a doua editii, in perioada 11-16 aprilie 2016. Numarul scolilor dornice sa participe la acest eveniment sportiv, a crescut fata de prima editie - desfasurata in toamna anului 2015.
"Cupa Metigla" se bucura de o popularitate in crestere in randul elevilor, adolescentilor si va alinia la start echipe de baschet din 12 scoli si licee: Colegiul National "Nichita Stanescu", Liceul Tehnologic "1 Mai", Colegiul National "Al. I. Cuza", Scoala "Elena Doamna", Scoala "Nicolae Iorga", Colegiul National " I.L. Caragiale", Colegiul National "Mihai Viteazul", Liceul Tehnologic "Victor Slavescu", Colegiul National "Jean Monnet", Scoala "Grigore Moisil" , Colegiul "Spiru Haret", Colegiul "Mihail Cantacuzino" Sinaia.

Competitia  interscolara de baschet

Compania Coilprofil a avut initiativa acestei competitii deoarece baschetul este un sport de echipa cu traditie in Ploiesti, un sport care se practica atat in interior, cat si in exterior, in sali si in parcuri, poate dezvolta abilitati de leadership, comunicare, lucru in echipa etc. Dorim sa incurajam practicarea sportului de masa si stilul de viata sanatos care va aduce valoare in societatea noastra. Organizatia «Un strop de fericire» prin implicarea si bunavointa voluntarilor, in mare parte adolescenti  (liceeni si studenti),  profesori, antrenori etc. organizeaza acest eveniment si are ca asteptari participarea a 500 de elevi. Dintre acestia aproximativ 50 vor fi premiati.

Va asteptam la Turneul final al "Cupei Metigla", sambata, 16 aprilie 2016, turneu ce se va desfasura la Colegiului National « Mihai Viteazul » din Ploiesti, incepand cu orele 10:00.

Detalii despre eveniment se gasesc pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/cupametigla/

Compania Coilprofil se implică în dezvoltarea societății civile prin susțirea unor activități sportive, culturale și educative: competiții sportive de ciclism, baschet, sustinerea unui proiect de constructie a prototipului de casa sustenabila a organizației EfdeN, proiect participant la o competitie internationala la Paris  și multe alte proiecte. Mai multe detalii găsiți pe www.coilprofil.ro.

Asociația „Un Strop de Fericire“ este o organizație nonprofit  înființată în anul 2012. Aceasta desfașoară proiecte în 3 mari direcții:  sprijină orice categorie de persoane defavorizate, copiii din casele de copii în mod special; încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare în proiecte, learning by doing method, ateliere de dezvoltare personală și mobilități internaționale de tineret; organizează evenimente sportive, promovând astfel un stil de viață sănătos. Detalii despre aceste proiecte puteți găsi pe www.unstropdefericire.ro

Despre COILPROFIL

Principalul domeniu de activitate al COILPROFIL este productia de tabla cutata, tigla metalica sub brandul Metigla, sistem pluvial, profile galvanizate, panouri sandwich, piese de finisaj.
Fabrica de sisteme metalice, deschisa in 2001, isi dezvolta in fiecare an activitatea, numarul de utilaje si produse de care echipa Coilprofil are nevoie pentru a raspunde cerintelor clientilor si partenerilor.