Concurs de ciclism recomandat de Coilprofil: Maratonul Vinului la Urlati, Prahova - 15 iulie

Ploiesti - 10 iulie 2012

Comunicat tip General in Industrie, Social, Sport

Aflat la a doua ediţie, Maratonul Vinului este un concurs de ciclism ce se va desfăşura anul acesta pe 15 iulie în peisajul verde de pe dealurile şi viile din împrejurimile oraşului Urlaţi. “O zonă care s-a dovedit excelentă pentru ciclismul montan şi locul cel mai apropriat de Bucureşti unde poţi face nişte căţărări adevărate”, aşa cum ne asigură organizatorii. Evenimentul se adresează tuturor celor pasionaţi de acest sport, amatori sau semi-profesionişti şi va include şi un eveniment pentru familii. La această ediţie sunt aşteptaţi 600 de participanţi.

Echipa Coilprofil la competitia Cupa Emmedue sport 2012

Echipa Coilprofil la competitia Cupa Emmedue sport 2012

 Nu este prima dată când participam la un astfel de concurs de ciclism. Mai avem la activ două participări la Cupa Emmedue. Ne face o reală plăcere să participam şi să ajutăm la organizarea unor asemenea competiţii. Am implicat aproape toţi angajaţii Coilprofil şi familiile acestora, contribuind astfel la organizarea unor acţiuni remarcabile la nivel local  

Liviu Mistodinis, Manager Coilprofil

Celor patru pasionaţi de concursuri de ciclism din Olanda, Belgia şi Marea Britanie, organizatorii competiţiei, a decis să se alature anul acesta şi echipa companiei Coilprofil , producătoare de sisteme metalice, cu o istorie care a început să se scrie în 1984 la Anvers, Belgia. Liviu Mistodinis, managerul companiei Coilprofil, vorbeşte cu pasiune despre implicarea companiei în concursurile locale de ciclism.

”Nu este prima dată când participam la un astfel de concurs de ciclism. Mai avem la activ două participări la Cupa Emmedue. Ne face o reală plăcere să participam şi să ajutăm la organizarea unor asemenea competiţii. Am implicat aproape toţi angajaţii Coilprofil şi familiile acestora, contribuind astfel la organizarea unor acţiuni remarcabile la nivel local. În calitate de parteneri, am considerat că merită să ne implicam şi să susţinem un sport care deşi mai are nevoie de timp pentru a se impune în faţa sportului declarat acum rege la noi, totuşi câştigă pe zi ce trece din ce în ce mai multi adepţi. Cred că din ce în ce mai mulţi oameni se conving de utilitatea bicicletei, atât ca mijloc alternativ de recreere, cât şi ca mijloc alternativ de transport.”

Fondurile colectate din participarea la Maratonul Vinului vor fi donate în acest an organizaţiei caritabile Casa Rozei, un centru pentru persoane cu dizabilităţi din Urlaţi. Din banii strânşi la prima ediţie a acestui concurs de ciclism, organizatorii au cumpărat paturi pentru 15 persoane care locuiesc la centrul Casa Rozei din Urlaţi. Anul acesta obiectivul este de a strânge suficiente fonduri pentru a repara pardoseala deteriorată şi a investi în lucrări de izolare a ferestrelor şi a uşilor. Acest lucru ar îmbunătăţi considerabil viaţa de zi cu zi a celor 50 de persoane care locuiesc la Casa Rozei.

Compania Coilprofil face un apel către toţi partenerii, colaboratorii, clienţii săi, reprezentanţii mass-media şi către toţi cei pasionaţi de acest sport să participe cu încredere la acest eveniment sportiv de calitate, concurs de ciclism ce va aduce nu numai un beneficiu personal participanţilor (o zi de recreere într-un cadru natural deosebit), dar şi un beneficiu real persoanelor aflate în îngrijirea centrului de ajutor social Casa Rozei.

Pentru informaţii legate de înscrieri şi trasee, sunteţi rugaţi să consultaţi site-ul oficial al competiţiei http://maratonulvinului.ro

Despre COILPROFIL

Principalul domeniu de activitate al COILPROFIL este productia de tabla cutata, tigla metalica, sistem pluvial, profile galvanizate, panouri sandwich, piese de finisaj.
Fabrica de sisteme metalice, deschisa in 2001, isi dezvolta in fiecare an activitatea, numarul de utilaje si produse de care echipa Coilprofil are nevoie pentru a raspunde cerintelor clientilor si partenerilor.