Poze Colectare

 • Procedura de colectare a deseurilor medicale trebuie realizata de specialisti ca GreenGlobal.ro

  Poza: Procedura de colectare a deseurilor medicale trebuie realizata de specialisti ca GreenGlobal.ro

 • Recicleta, colectare selectiva hartie, PET, doze de aluminiu

  Poza: RECICLETA – soluția pentru o colectare selectivă accesibilă acasă și la birou

 • Informare centru de colectare

  Poza: Informare centru de colectare

 • PRIMUL CENTRU DE COLECTARE ULEI UZAT ALIMENTAR DIN ROMANIA

  Poza: PRIMUL CENTRU DE COLECTARE ULEI UZAT ALIMENTAR DIN ROMANIA

 • Serviciile de colectare deseuri pentru o lume mai responsabila

  Poza: Serviciile de colectare deseuri pentru o lume mai responsabila

 • Implementarea unui sistem de colectare a bateriilor şi acumulatorilor uzaţi în şcoli şi centre comerciale din Municipiul Bucureşti, un pas spre crearea unui sistem de colectare naţional.

  Poza: Implementarea unui sistem de colectare a bateriilor şi acumulatorilor uzaţi în şcoli şi centre comerciale din Municipiul Bucureşti, un pas spre crearea unui sistem de colectare naţional.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul colectare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la colectare. Pozele pe tema colectare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul colectare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la colectare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la colectare.