Poze Colectia

 • Imaginarium lanseaza primul catalog interactiv pentru colectia Toamna-Iarna 2011

  Poza: Imaginarium lanseaza primul catalog interactiv pentru colectia Toamna-Iarna 2011

 • Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti

  Poza: Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti (TEB)

 • Tritonic lanseaza Colectia Publicistica

  Poza: Tritonic lanseaza Colectia Publicistica

 • 'Glamorous' by DyStyle.ro Photo: Ciprian Strugariu Make up : Simina Bradeanu Hairstyle: Andreea Iordache Model: Simina Bradeanu Clothes: www.dystyle.ro / www.facebook.com/DyStyle.ro Copyright: www.strugariu.com — at Jazz Book.

  Poza: Colectia 'Glamorous' by DyStyle

 • Colectia Toamna-Iarna Imaginarium

  Poza: Colectia Toamna-Iarna Imaginarium

 • Ravisant lanseaza colectia pentru mirese “I Do”

  Poza: Ravisant lanseaza colectia pentru mirese “I Do”

 • LANSAREA A DOUA NOI VOLUME DIN COLECTIA AVENTURILE LUI TINTIN sambata 28 noiembrie 2009 la Targul de carte GAUDEAMUS

  Poza: LANSAREA A DOUA NOI VOLUME DIN COLECTIA AVENTURILE LUI TINTIN sambata 28 noiembrie 2009 la Targul de carte GAUDEAMUS

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul colectia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la colectia. Pozele pe tema colectia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul colectia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la colectia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la colectia.