Solista care detroneaza multe voci din Romania, lanseaza o noua piesa!

BUCURESTI - 17 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Dupa ce a fost acuzata de tot soiul de vorbe rele prin presa, cantareata care a adus un nou gen de muzica pe teritoriul roman, pop-ul chinezesc , incepe anul in forta cu o noua piesa si un nou clip.

Cea mai buna voce!

Cea mai buna voce!

 De multe ori, ne decidem sa nu ne compromitem, sa nu sacrificam momente pentru fapte. Piesa te trimite cu gandul la clipele in care am renuntat la iubire pentru placeri trecatoare. Tot dragostea este cea care starneste tachinari si mici gelozii . Cu o tenta pozitiva, melodia pune in evidenta firul epic cu deznodamant zbuciumat dintre un el si o ea. Mesajul piese pune in lumina situatiile cu care se confrunta toti indragostitii. Iubirea care trece de la agonie la extaz. 

Stefania Calofir

Comunicat de presa

Solista care detroneaza multe voci din Romania, lanseaza o noua piesa!

 “N-o sa!”

Maine, 5 februarie are loc lansarea cele mai recente piese a Stefaniei Calofir!

Dupa ce a fost acuzata de tot soiul de vorbe rele prin presa, cantareata care a adus un nou gen de muzica pe teritoriul roman, pop-ul  chinezesc , incepe anul in forta cu o noua piesa si un nou clip.

Stefania a tinut sa demonstreze in toti acesti ani faptul ca dincolo de aparente, sufletul omului este cel care conteaza.

Cel mai recent single se numeste “N-o sa” si face trimitere la tachinarea romantica care are loc intr-un cuplu de indragostiti, la avalansa de sentimente si emotii pe care dragostea in sine le starneste.

Cu toate ca avea posibilitatea sa isi cladeasca o cariera de succes in afara teritoriului, fiind des solicitata atat in America cat si in Asia, aceasta a ales sa cante pentru romani.

Solista a lansat o serie de piese care au avut un success rasunator in afara.

Paeea Pa - Piesa care s-a bucurat de un succes rasunator in toate tarile balcanice,

With another girl - Piesa de album

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/com-pianissimo/solista-care-detroneaza-multe-voci-din-romania-lanseaza-o-noua-piesa