Comasare de terenuri

Definitie Comasare de terenuri

Reunire a doua sau mai multe loturi de pamant apartinand unor detinatori diferiti, in scopul asigurarii exploatarii lor agricole mai eficiente.Comasarea de terenuri comporta un schimb de terenuri intre doi sau mai multi detinatori. Schimbul de terenuri agricole se face in suprafete egale sau prin echivalare, atunci cand terenurile difera in privinta fertilitatii sau a categoriei de folosinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comasare de terenuri? Propune definitie

Poze Comasare de terenuri

 • Achizitia de terenuri in judetul Sibiu

  Poza: Achizitia de terenuri in judetul Sibiu

 • De ce terenuri de fotbal cu gazon artificial

  Poza: De ce terenuri de fotbal cu gazon artificial

 • Logo Nanochem comunicate

  Poza: Terenuri de sport care ne afecteaza sanatatea

 • damini

  Poza: Copertine, corturi si acoperiri terenuri de sport - Damini

 • Vezi toate pozele despre Comasare de terenuri

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comasare de terenuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comasare de terenuri. Definitiile termenilor despre Comasare de terenuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comasare de terenuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comasare de terenuri.