Vanatoare de comori Bucuresti - Detectivii Veloverzi

Locul desfasurarii: Parcul Herastrau , centrul capiatlei, http://treasurehunters.ro/

Organizator: Mara Patriche

Detectivii Veloverzi - un proiect verde - urban

I love Bucharest lanseaza vanatoarea de comori  Detectivii Veloverzi ce va avea loc pe 9 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului.

Inscrie-ti echipa pe www.treasurehunters.ro si incepe jocul! Ai 2 trasee!  2 genuri de distractie: pe bicicleta in Oras sau impreuna cu copiii tai  in Herastrau.   

Te asteapta multe premii!

Pe 9 iunietoti bucureştenii sunt invitati, cu mic cu mare, la vânătoare de comori. Acestia vor avea parte de o “cursă” prin Bucureşti, pe biciclete sau pe jos, iar cei mai rapizi şi creativi sunt asteptati la finish cu premii si laude!

Cei mai vioi detectivi vor dezlega misterele oraşului, pe biciclete, iar părinţii, bunicii şi prichindeii vor decoperi la pas comorile din Parcul Herăstrău.

De Ziua Mediului, detectivii veloverzi vor trebui să descopere comorile “verzi” ale Bucureştiului. Se vor întrece în probe distractive, jocuri, şi concursuri care le vor solicita imaginaţia, dar şi cunoştinţele despre mediu, iar premiile vor fi pe masura: o bicicleta de la www.decathlon.ro si o excursie de doua persoane la Venetia oferita de www.doarvacante.ro, dar si multe altele.

Vânătoarea de comori va fi în două zone cu grade de dificultate diferite: Parcul Herastrau si un traseu de oras cu startul la Piata Victoriei.

Inscrie-te acum. Te asteptam!

www.treasurehunters.ro

 

 

Despre I Love Bucharest

Programul I love Bucharest şi-a câştigat notorietatea în capitală dar şi în ţară prin impactul proiectelor sale de artă care vizează spaţiul public bucureştean şi comunitatea. Colaboram cu instituţii publice precum Primăriile din Bucureşti, Metrorex, sau cunoscutele Muzee din Bucuresti: Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Naţional de Geologie, Muzeul de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, ArCub, Universitatea din Bucureşti,

Parteneri: 

Apanova, Doar Vacante, Dechatlon, RFI Romania, Matergeea, InBox Design, Delicatese din Poiana Fermecata, Mai Mult Verde, Culture Soup, Ostraw Vegan, Les saveurs d’Yveline, Jimminy Cricket 

Parteneri media: 

IQads, Orasul Meu, Publicicleta, BeWhere!, RomaniaPress, TopGear, Science Focus, Money Magazine, URBAN.ro, Business Woman, FOTO4all.ro, FreeRider, HotCity.ro

Asociatia din Pod021 222 73 02str. Sandor Petofi nr. 8sector 1, Bucuresti

Despre COMEL

vizitati pagina noastra www.theodorpopescu.ro

Confirmare pana la data: 9 June 2012

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • parteneri parteneri