Curs FORMATOR - Cluj-Napoca

Cluj-Napoca - 16 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ca şi expert în domeniul tău de activitate, cu siguranţă te vei întâlni cu momentul în care trebuie să şti cum să transmiţi informaţii altora. Poate nu ai făcut acest lucru niciodată într-un mediu organizat. Poate ai simţit nevoia de a-ţi dezvolta sau de a dobândi anumite abilităţi. Poate că ai făcut acest lucru de mai multe ori. Poate că deja ai realizat mai multe sesiuni de instruire în care lucrurile au mers bine, însă mereu ai simţit că lipseşte ceva. Sau, poate doar ai vrut să afli lucruri noi!

Pentru toate acestea cursul organizat de COMMODO este cea mai potrivită alegere. Trainerii noştri, certificaţi de CNFPA, îţi vor asigura bagajul de cunoştinţe dar şi experienţele de bază de care are nevoie fiecare viitor trainer.

Cursul de FORMATOR se adresează tuturor persoanelor care instruiesc sau vor să instruiască adulţi. Cursul este acreditat CNFPA conform standardului ocupaţional FORMATOR, cod COR 241205. Diploma dumneavoastră este recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi atestă toate cele 8 competenţe profesionale ale ocupaţiei. Calificarea obţinută în urma derulării cursului şi susţinerii examenului poate fi trecută în cartea de muncă.

Trainingul de FORMATOR organizat de firma COMMODO, este mai degrabă un workshop care vine sa răspundă nevoilor efective cu care se confruntă persoanele care lucrează sau vor să lucreze în instruirea adulţilor. Datorită grupelor relativ mici cu care lucrăm (6-8 persoane) întregul curs se transformă într-un proces de coaching, care îşi propune să crească potenţialul fiecărei persoane care lucrează în instruirea adulţilor.

Altfel spus, acest curs este deosebit de util persoanelor care vor să afle răspunsuri concrete la întrebările şi problemele cu care se confruntă sau se pot confrunta în procesul de educaţie al adulţilor. În acest curs, partea teoretică este minimă; ne axăm mai mult pe exerciţii practice, menite să asigure dezvoltarea şi perfecţionarea viitorilor traineri.

La sfârşitul acestui curs fiecare participant va avea în portofoliu: un chestionar de analiză de nevoi al unui training, un suport de curs (pe un subiect ales de comun acord), un chestionar de evaluare al trainingului, precum şi numeroase broşuri pe diferite tematici („cum să reacţionezi în faţa unui participant dificil”, „cum să răspunzi la întrebări” etc.)

Mai multe detalii despre tematica cursului gasiti pe site-ul firmei COMMODO - www.commodo.ro

Despre Commodo Prestserv

Perioada: Incepand cu luna AUGUST (pentru mai multe detalii, contactati-ne)
Total ore: 40 (8h/zi curs*)
*ziua din saptamana in care se va desfasura cursul se stabileste in functie de disponibilitatea participantilor


SC COMMODO SRL
Persoana de contact: Andreea Misaras, HR Consultant
Adresa: B-dul 21 decembrie nr. 70, Cluj--Napoca
Tel/fax: 0264-594.669

office@commodo.ro