Autorizatii Primaria Sect.6-Obținerea și împrejmuirea locurilor de parcare rezidențiale si construcția de foișor

BUCURESTI - 16 martie 2016

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Constructii, Juridic, Imobiliare

Live site

Societatea Gama Proconsult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str.Aromei, nr.26-28, Sector 2, aduce la cunostiinta cetatenilor Sectorului 6 dar si al altor sectoare din Bucuresti - care detin locuri de parcare rezidentiala - ca acestia pot solicita Primariei de Sector acordul de imprejmuire a loturilor inchiriate. Mai mult, prin aceasta imprejmuire pot introduce domeniul public in domeniul privat, aceste facilitati fiind valabile inca din anul 2013, cel putin la nivelul Primariei Sectorului 6. Avand in vedere aceasta posibilitate pe raza Sectorului 6, implicit se poate aplica si la nivelul celorlalte sectoare ale Bucurestiului.

Autorizatie de construire: imprejmuire teren aferent arterei de circulatie

Autorizatie de construire: imprejmuire teren aferent arterei de circulatie

 Toti cetatenii sectorului 6 si ai altor sectoare din Bucuresti, care detin locuri de parcare inchiriate in zone rezidentiale, pot imprejmui locurile respective si vor primi autorizatia de construire in maxim 14 zile de la depunerea cererii. 

Eduard Mazilu

Din documentele existente si parafate de Primaria Sectorului 6 Bucuresti rezulta ca procedurile de imprejmuire a locurilor de parcare se pot efectua intr -un  interval  de timp record, mai exact de 2 saptamani. In maxim 2 saptamani  de  la  depunerea  cererii  de  obtinere a autorizatiei de construire pentru imprejmuirea locului de parcare rezidentiala se elibereaza autorizatia de construire.

Tot din documentele existente reiese ca persoanele care nu au incheiate contracte de inchiriere pentru locuri de parcare rezidentiala se pot adresa Primariei cu privire la ingradirea locurilor de parcare printr-o cerere scrisa chiar inainte de a incheia contractele de inchiriere, urmand a primi acceptul Primariei. Astfel cetatenii din Bucuresti pot obtine in timp record autorizatii de construire pe domeniul public pentru imprejmuirea spatiilor de parcare rezidentiala.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/commpoint/autorizatii-primaria-sect-6-obtinerea-si-imprejmuirea-locurilor-de-parcare-rezidentiale-constructia-de-foisor-bucatarie-de-vara-pe-domeniul-public