Lemniko - jucării din lemn pentru copilul tău

Dascalu - 23 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

LEMNIKO, prima fabrică de jucării din lemn din județul Ilfov, a inceput producția. Vizitați website-ul lemniko.ro, unde puteți găsi diverse modele de jucării din lemn pentru copii.

Producător de jucării din lemn

Producător de jucării din lemn

 Jucării din lemn pentru copilul tău 

Marius Chirea

Comandați de pe magazinul on-line al fabricii de jucării din lemn, având posibilitatea să cumpărați produsele pe care le doriți, la prețuri avantajoase.

În dezvoltarea emotivă a celor mici, jucăriile au un rol esențial, 
deoarece, așa cum spun psihologii, cei mici au nevoie de anumite obiecte de care să se atașeze pentru a parcurge pas cu pas traseul creativității și imaginației. Însă foarte important este și ce fel de jucării le dai copiilor: trebuie să fie pe placul lor, iar adulților le revine sarcina de a verifica din ce materiale sunt confecționate și cât de sigură este folosirea lor.  Ținând cont de aceste lucruri, tot mai mulți părinți își îndreaptă atenția către jucăriile din lemn, iar în gradinițe vezi din ce în ce mai des cum jucăriile din plastic sau metal sunt înlocuite cu cele de lemn.

LEMNIKO, singurul producător de jucării din lemn din județul Ilfov, aduce pe această piață de desfacere, relativ nouă la noi în țară, produse inedite, cu un design deosebit care corespunde spiritului ludic al micilor consumatori.  Alegerea acestui concept -  jucării din lemn - a avut la bază mai multe raționamente printre care faptul că sunt produse din material natural, rezistent, reciclabil, dar mai ales pentru că sunt non-toxice, fiind colorate cu vopsele pe bază de apă.

Asociatia "LEMNIKO" a fost înființată fără scop patrimonial, cu personal angajat din comunitățile defavorizate și este un proiect cofinanțat de Fondul Social European Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sediul social este în  str.  Ialomiței, nr. 9, iar punctul de lucru este în comuna Dascălu, județul Ilfov, str. Preot Bucur Ioan, nr. 26, sat Dascălu.

Date de contact:

Telefon:  0755 907 410; 0764 402 300


E-mail: office@lemniko.ro


Website: lemniko.ro