Olympus isi deschide reprezentanta in Romania

BUCURESTI - 16 octombrie 2007

Comunicat tip General in Tehnologie

Olympus isi deschide reprezentanta in Romania

Bucureşti, 11 octombrie 2007 - Olympus Imaging Europa a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Bucureşti, deschiderea reprezentanţei sale oficiale în România. Prin deschiderea noului birou din România, Olympus doreşte să îşi îmbunătăţească transparenţa cu care şi-a obişnuit utilizatorii români, având drept scop adaptarea produselor şi serviciilor companiei la necesităţile specifice pieţei româneşti. Biroul din România va deveni astfel interfaţa între client şi companie.

“În ceea ce priveşte relaţia comercială, Olympus îşi doreşte acoperirea optimă a pieţei. Dorim să sporim prezenţa pe piaţa românească a întregii game de camere foto digitale, reportofoane şi binocluri, atât prin intermediul parteneriatelor existente cu distribuitorul MGT Educational şi retailer-ul Flanco-Flamingo, cât şi prin dezvoltarea unor parteneriate puternice viitoare cu alte reţele de magazine” a declarat Daniel Jarul - Country Manager Olympus Imaging România.

În cadrul conferinţei de presă au fost prezentate cele mai noi modele de camere foto Olympus.

Despre Olympus

Compania Olympus Imaging Europa a fost fondată în 1963 şi este lider în producerea de produse opto-digitale profesionale, un pionier în lansarea de technologii pentru produse video şi audio, endoscopie, microscopie, bioanaliză şi diagnosticare. Brandul Olympus înseamnă: tehnologie opto-digitală inovativă, design deosebit, calitate superioară şi originalitate.

Compania Olympus este compusă din două divizii : divizia medicală (microscopie, diagnoză) şi divizia opto- digitală (binocluri, foto, voice recordere).

Olympus este compania orientată către client, dornică să îndeplinească nevoile prezente şi viitoare ale clientului său şi chiar să le depăşească. Este un foarte mare susţinător al programelor sociale, educaţionale medicale şi pentru sănătate, al activităţilor sportive, al mediului de viaţă sănătos.

Despre Communique media

.
Communique Media
tel: 021/4111133