Poze Compacta

 • Olympus E-P1 - Nu e o compacta. Nu e un SLR. Este Pen.

  Poza: Olympus E-P1 - Nu e o compacta. Nu e un SLR. Este Pen.

 • Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

  Poza: Briot Emotion, cea mai recenta si completa masina din clasa compacta, a fost pentru a doua oara la Brasov

 • Olympus SZ-10

  Poza: Noua Serie Olympus Super Zoom pune concurenţa într-un con de umbră - Olympus SZ-10

 • Seria OLYMPUS VR dispune de zoom 12.5x, HDMI şi 3D: VR-330 & VR-320

  Poza: Seria OLYMPUS VR dispune de zoom 12.5x, HDMI şi 3D: VR-330 & VR-320

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul compacta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la compacta. Pozele pe tema compacta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul compacta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la compacta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la compacta.