Gripa aviara! Cum se poate preveni, cum se poate combate! Riscurile prezentei gripei aviare!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Compania DDD va ajuta sa va protejati de gripa aviara ; Ce este gripa aviara? Primele simptome de gripa aviara! Reguli pentru prevenirea gripei aviare! Ultimele cazuri diagnosticate de gripa aviara!

dezinfectie

dezinfectie

 Compania DDD - Firma Deratizare, Dezinsectie Dezinfectie Bucuresti 

Gabriel MUNTEANU

Compania DDD va ajuta sa va protejati de gripa aviara

Cu ajutorul serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie prestate de compania DDD, veti reusi sa va protejejati nu doar de musafirii nepoftiti. Firma de deratizare, dezinsectie si dezinfectie DDD va ajuta sa va salvati organismul de infectarea cu cei mai de temuti virusi, precum cei care cauzeza gripa aviara.

Acasa, in vacanta, la servici, la shopping si pe tot parcursul calatoriilor voastre, firma de deratizare Bucuresti este alaturi de voi.

Ce este gripa aviara?

Nu doar specia umana, ci si reprezentantii regnului animal se pot imbolnavi de gripa. Daca subiectii afectati sunt pasarile, epidemia poarta numele de gripa aviara. Tendinta sa de raspandire, aparte pasarile salbatice, este prezenta in special in randul pasarilor de curte precum ratele, curcanii sau gainile.

Daca nu se intervine la timp cu ajutorul serviciilor prestate de o firma deratizare si nici nu este tratat corespunzator, virusul de tip A poate pune la pamant intregi crescatorii de pasari.

Infectiile cu tulpina virusului gripal H5N1 sunt cu risc scazut pentru subiectii umani. Contagierea are loc in cazul contactului cu pasarile infectate sau cu excrementele acestora. Din fericire, in ciuda sutelor de cazuri diagnosticate in ultimul deceniu in diverse tari din Orientul Mijlociu, Asia, Africa sau Europa, au fost putine cele letale.

Primele simptome de gripa aviara

Simptomatic, tabloul clinic care semnaleaza o posibila declansare a virusului gripal, coincide cu cel al unei gripe obisnuite:

    Tuse,Febra,Tulburari respiratorii,Dureri abdominale,Dureri articulare,Diaree, etc.

Infectia cu virusul H5N1 este dificil de identificat, iar complicatiile pot include simptome mult mai grave, precum:

    Insuficienta respiratorie,Pneumonii,Crize epileptice,Tulburari mentale,Insuficienta altor organe,In cazurile cele mai grave, chiar si moartea.

Reguli pentru prevenirea gripei aviare

Raspandirea virusului responsabil de gripa aviara poate fi stapanita chiar si prin simple metode igienico-sanitare. Spalarea frecventa cu apa si sapun reprezinta una dintre cele mai eficace arme pentru contracararea riscurilor de contagiere.

Tot ca metoda de precautie, interventiile specializate efectuate de o firma de deratizare si dezinfectie pot reprezenta o masura necesara, daca nu obligatorie, ce va inlatura pericolele unui eventual focar de infectie.

Atata timp cat nu exista restrictii pentru limitarea calatoriilor in tarile sau in zonele in care au fost semnalate unul sau mai multe cazuri de gripa aviara, trebuie sa evitati:

    Orice fel de contact cu animalele suspecte sau purtatoare ale virusului H5N1;Tranzitarea zonelor cu probleme;Contactul cu macelariile, crescatoriile si suprafete contaminate.

Ultimele cazuri diagnosticate de gripa aviara

Pe la sfarsitul anului trecut, autoritatile sanitare chineze confirmau prezenta in provincia estica Jiangxi a unui caz uman de gripa aviara. Virusul H10N8 nu este altceva decat o noua tulpina a infricosatoarei tipuri de gripa aviara, letala in randul oamenilor.

In ciuda eforturilor sustinute ale autoritatilor chineze, o data cu inceperea noului an, s-a anuntat inca o victima. Asta pe langa alte cateva zeci de contagieri si de victime ale anului trecut, cu acelasi virus responsabil de gripa aviara.

La nivel mondial, semnalele de alarma continua dupa confirmarea decesului unui turist canadian din nordul provinciei Alberta. Acesta se pare ca tocmai reintrase in tara dupa o calatorie in China, efectuata la finele anului trecut.

Un reprezentatant al Ministerului de Sanatate canadian afirma ca este vorba doar despre un caz izolat. In fapt, nu s-au mai semnalat alte contagieri, acesta fiind singurul din America de Nord.

Compania DDD este inamicul numarul unu al oricarui tip de agenti patogeni, printre care si virusul H5N1. Prin serviciile de dezinfectie, deratizare si dezinsectie, previne si inlatura riscurile contaminarii atat a animalelor, cat si a oamenilor.

Daca sunteti in cautarea unei firme de dezinfectie si deratizare Bucuresti, compania DDD actioneaza cu operativitate si profesionalism, asigurandu-va sanatatea.

Despre COMPANIA DDD

COMPANIA DDD este o firma autorizata in prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE. Calitatea serviciilor DDD este garantata atat de certificarile ISO 9001 si ISO 14001, de autorizatiile de functionare eliberate de PMB, DSV DSPB dar si contractual, oferindu-se garantie la absolut toate lucrarile efectuate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-ddd/gripa-aviara-cum-se-poate-prevenii-cum-se-poate-combate-riscurile-prezentei-gripei-aviare