Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

Locul desfasurarii: Teatrul Ion Creangă - Piaţa Amzei, nr.13

Organizator: Teatrul Undercloud

Premieră  “Călătoria”  un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

“ Sunt Jonathan Livingstone. Începe călătoria mea spre paradis. Destinaţia aceasta nu este un loc sau un timp. Este oriunde şi oricând. Dacă nu ai rău de înălţime... urmează-mă.”

CĂLĂTORIA este un spectacol emoţionant de teatru-dans, realizat după nuvela de o sensibilitate uimitoare - Puciul Jonsthsn Livingston, a lui Richard Bach. Într-o lume sufocată de vulgaritate, violentă şi urât, producţia Teatrul Undercloud alege să vorbească despre generozitatea iubirii, despre curaj, despre şansa de a fi diferit şi, mai ales, despre libertate...
Cinci tineri se întâlnesc, se uită la TV şi se fixează pe un documentar cu pescărusi. Faptul că în acest timp fumează marijuana îi determină să îşi imagineze că ei înşişi se transformă în păsări. Unul dintre ei îşi doreşte mai mult decât zborul limitat al celorlaţi. Stolul îl reneagă, îl proscrie. Jonathan Livingstone nu renunţă la zbor şi reuşeşte să îşi depăşească limitele. Astfel, reuşeşte să întâlnească un alt stol de pescăruşi, mai înţelepţi, care zboară la altitudini înalte şi care au ca scop să trăiască bunătatea şi dragostea. Libertatea este natura noastră.

"Cerurile te încarcă în diferite feluri. Caută neîncetat să rămâi liber. Inima ta poate iubi tot ce doreşte.Viata nu are nici o valoare închisă între limite. Te desăvârşeşti mereu. în fiecare răsărit de soare se naşte ceva frumos. CĂLĂTORIA aceasta nu are sfârşit."

Distribuţia:
Istvan Teglas
Lari Cosmin Giorgescu
Silviu Bertalan
George Albert Costea
Ioana Marchidan

Costume: Raluca Fraţiloiu by EFIRAL Design
Video-proiecţie: Andrei Ţugulea
Scenariul şi regia artistică: CHRIS SIMION
Coregrafia: IOANA MARCHIDAN


Rezervări la 0727.100.856 sau la Casa de Bilete a Teatrului tel: 021.317.85.90.
Detalii pe www.daya.ro

Despre COMPANIA DE TEATRU D'AYA

Recomandat persoanelor peste 14 ani.

Participare: Intrare libera