O solutie pentru parinti ocupati

BUCURESTI - 16 mai 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru parintii ocupati care nu au cu cine sa-si lase copiii dupa orele de scoala exista cateva variante: bona, bunicii, vecinii sau cheia de gat. Noi venim cu o noua oferta : centrul after-school.

Programul after-school a intrat de curand in societatea noastra si se bucura atat de aprecierea parintilor, linistiti ca isi lasa copiii pe maini bune, cat si de cea a dascalilor care isi pot desfasura in legalitate cursurile private. Copiii sunt serviti cu o masa calda, isi fac lectiile, se joaca, se socializeaza, fac sport,sub supravegherea unui personal calificat. Toate acestea contra unui cost decent care nu depaseste salariul unei bone. Daca locuiti in sectorul 3 al Capitalei, si nu numai, grabiti-va sa va iinscrieti copiii la Media Garden After-school, care functioneaza si pe timpul vacantei. Se fac inscrieri si pentru elevii de clasa I din anul scolar 2006/2007.
Logo-ul nostru este 'Aproape de familie' !
www.media-garden.info

Despre Compania Nationala Imprimeria Nationala SA;Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor

Media Garden After-school a aparut ca urmare a preocuparii fata de educatia si siguranta scolarilor si pentru a veni in sprijinul parintilor ocupati.
Media Garden After-school- Bucuresti, str Nerva Traian nr 14, sector 3, tel 021/326 32 42, 0722 667 880, 0726 958 845, 031 801 69 77
ana2iulia@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-nationala-imprimeria-nationala-saasociatia-romana-pentru-combaterea-contrafacerilor/o-solutie-pentru-parinti-ocupati