Politia Comunitara a sectorului 2 se va implica in combaterea contrafacerilor

BUCURESTI - 19 septembrie 2005

Comunicat tip General in ONG

Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania au incheiat un protocol de colaborare cu Politia Comunitara a sectorului 2 pentru promovarea Programului National Marca Punctul Verde- Pro Q. Protocolul prevede realizarea actiuni comune care au ca scop protectia consumatorului de impostură, fals, contrafacere şi kitsch, dezvoltarea optimismului şi încrederii consumatorului în produsele ce poartă efigia elitei calităţii si sprijinirea consumatorului in privinta eliminarii incertitudinii şi a alegerii cele mai bune a produsului.

Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania au inaintat tuturor primariilor de sector astfel de protocoale, Politia comunitara a sectorului 2 fiind prima care a raspuns acestei propuneri.
De asemenea, cele doua asociatii au semnat un protocol cu EuroSign- Asociatia pentru Europa Unita pentru Implementarea de programe specifice pentru asigurarea dezvoltarea serviciilor- Programul de Informare (www.uniuneaeuropeana.ro),Programul Punctul Verde (www.punctulverde.ro) , Programul pentru Transparenta Informatiei (www.pti.ro), Programul pentru Intarirea Disciplinei Contractuale (www.pidc.pti.ro) , Programul pentru Colaborare Transfrontaliera (www.pct.pti.ro) , Programul pentru Promovarea Culturii (www.ppc.pti.ro , www.e-biblioteca.ro ),


Despre Compania Nationala Imprimeria Nationala SA;Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor

Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor - A.R.C.C. si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania - A.N.P.C.P.P.S.R. sunt organizatii neguvernamentale, reprezentative, ce apara drepturile consumatorilor, promoveaza produsele si serviciile din Romania si lupta pentru combaterea contrafacerilor si falsurilor.
Corina Ozon
specialist in relatii publice
tel 0722 667 880
ozon@rain.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-nationala-imprimeria-nationala-saasociatia-romana-pentru-combaterea-contrafacerilor/politia-comunitara-a-sectorului-2-se-va-implica-in-combaterea-contrafacerilor