Cardurile „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” sunt disponibile în şase oficii poştale din Bucureşti

BUCURESTI - 22 aprilie 2009

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

CN Poşta Română S.A. şi Advanced Payment Solutions Ltd (APS) au lansat, în şase oficii poştale din Bucureşti, proiectul pilot de emitere a cardurilor „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard”.

În prima etapă, cardurile prepaid sunt oferite clienţilor prin intermediul a şase subunităţi poştale din Bucureşti, urmând ca programul să fie extins în întreaga reţea poştală. Pentru a obţine cardul prepaid clienţii trebuie să se prezinte la oricare din cele şase oficii poştale, cu actul de identitate în original. În termen de zece zile lucratoare de la completarea formularului de emitere a cardului, acesta este expediat prin poştă, la adresa din buletin a titularului.

Cardul „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este prevăzut cu funcţionalităţile de Chip & PIN şi semnătură. Pe acelaşi cont sunt disponibile un card de titular şi patru carduri adiţionale. Cardul este reîncarcabil la ghişeele Poştei Române de unde se vor putea efectua şi retrageri de numerar.

Cardul „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este acceptat la toate ATM-urile, comercianţii/POS-urile din ţară şi străinătate care au afişată sigla MasterCard. Astfel, clienţii Poştei Române au o alternativă sigură şi acceptată pe plan internaţional, deoarece, fără a necesita deschiderea unui cont, cardul cashplus prepaid permite atât accesul la cumpărături online, prin telefon, în magazin, cât şi efectuarea de retrageri de numerar de la orice bancomat care afişează sigla MasterCard. Cardul, încărcat cu lei în România, poate fi utilizat şi în străinătate în moneda locală.

Începând cu data de 22 aprilie 2009, cardul “Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este disponibil în următoarele subunităţi poştale:

1. Oficiul Poştal Bucureşti 32, Bd. Ion Mihalache nr. 341, sector 1;
2. Oficiul Poştal Bucureşti 10, Sos. Ştefan cel Mare nr. 228, sector 2;
3. Oficiul Poştal Bucureşti 80, Str. Răcari nr. 33 bis, sector 3;
4. Oficiul Poştal Bucureşti 61, Sos. Olteniţei nr. 188, sector 4;
5. Oficiul Poştal Bucureşti 15, Bd. Regina Elisabeta nr. 45, sector 5;
6. Oficiul Poştal Bucureşti 16, Bd. Iuliu Maniu, nr. 100, sector 6.

Despre Compania Nationala Posta Romana

Despre Poşta Română
Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale cu capital majoritar de stat, acţiunile fiind împărţite între statul român, reprezentat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni). Compania deţine o reţea de peste 7.100 de subunităţi poştale şi livrează săptămânal peste 8.5 milioane de trimiteri. Peste 550 de oficii poştale din totalul de 1.200 subunităţi poştale informatizate sunt incluse într-o reţea privată de comunicaţii, care asigură efectuarea de tranzacţii rapide şi securizate.

Despre APS
Advanced Payment Solutions Ltd (APS) este lider european pe piaţa furnizorilor de carduri de tip prepaid, având experienţă relevantă dovedită a echipei sale mult superioara oricărei alte companii de carduri de plată prepaid din UK. Oferta principală a APS este cashplus prepaid MasterCard Gold ® - un card prepaid MasterCard personalizat, embosat, cu Chip şi PIN..

Despre MasterCard
MasterCard Worldwide promovează comerţul global, oferind o legătură economică esenţială între instituţii financiare, comercianti, consumatori şi comercianţii din întreaga lume. Ca francizor, procesor şi consilier, MasterCard dezvoltă şi comercializează soluţii de plată, procesând aproximativ 21 miliarde de tranzacţii anual, şi oferă servicii de analiză şi de consultanta de prim calibru clienţilor săi, fie ei instituţii financiare sau comercianţi. Prin diversitatea mărcilor, inclusiv MasterCard ®, Maestro ® si Cirrus ®, MasterCard deserveşte atat consumatorii cat şi comerciantii în mai mult de 210 ţări. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.mastercard.com.
.
massmedia@posta-romana.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compania-nationala-posta-romana/cardurile-posta-romana-cashplus-prepaid-mastercard-sunt-disponibile-in-sase-oficii-postale-din-bucuresti