Comunicat de presa

BUCURESTI - 30 iunie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, pune la dispozita clientilor Grupului Financiar Porsche serviciul de incasare a ratelor de leasing si de credit, a primelor de asigurare si a sumelor pentru alimentarea conturilor curente. Serviciul este disponibil in reteaua celor peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane.

Comunicat de presa

Clientii se pot prezenta la sediul oricarei subunitati postale desemnate pentru plata obligatiilor catre Grupul Financiar Porsche si pot achita suma inscrisa pe factura sau pot depune numerar orice suma. Persoanele care achita ratele de leasing sau primele de asigurare trebuie sa prezinte lucratorului postal factura fiscala cu cod de bare. Clientii persoane fizice si dealerii Porsche care platesc rate de credit sau care doresc sa alimenteze cu numerar conturile curente trebuie sa completeze un formular, disponibil la sediul oficiului postal. Dupa efectuarea platii, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de lucratorul postal.

“Prin intermediul acestui parteneriat incheiat cu Posta Romana, dorim sa-i asiguram inca odata pe clientii Grupului Financiar Porsche de continua noastra preocupare atat pentru imbunatatirea serviciilor oferite cat si de a veni in intampinarea solicitarilor dumneavoastra. Astfel incercam sa venim mai aproape de casa sau biroul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea efectuarii acestor operatiuni de numerar la ghiseul Oficiilor Postale”, spune Paula Buse, Process Manager - Porsche Bank.

Informatii despre reteaua oficiillor postale integrate in reteaua VPN sau despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute on-line la adresa www.posta-romana.ro sau apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPOST la numarul de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti, sau 021/9393.111, pentru celelalte localitati din tara.

Despre Compania Nationala Posta Romana

Porsche Bank Romania este o banca cu capital majoritar austriac, reprezentat prin: Porsche Bank AG Salzburg cu 99% din actiuni, restul de 1% fiind impartit in mod egal de Porsche Bank Ungaria, Porsche Kredit in Leasing din Slovenia, Porsche Biztositasi Ungaria si Porsche Versicherungs AG Salzburg.
Porsche Bank Romania este o banca specializata, principala sa activitate fiind acordarea de credite pentru achizitionarea de autovehicule din gama comercializata de catre importatorul general, Porsche Romania. Aceste credite se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Pe langa creditele auto, ofera si o serie de produse si servicii specifice domeniului bancar respectiv: cont curent si serviciile aferente acestuia, precum si depozite pentru persoane fizice si juridice.
De asemenea, Porsche Bank Romania ofera o gama de produse special proiectate pentru sustinerea activitatii retelei de dealeri VW, Audi, Skoda si SEAT. Astfel, punem la dispozitia acestora credite pentru investitii si pentru capital de lucru, depozite si servicii de cont curent.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.

Nicoleta Vartic
sef serviciu Relatii mass-media
telefon 300.01.30
nicoleta.vartic@posta-romana.ro