Seminarul “Integrarea persoanelor cu sindromul Down in societatea romaneasca”.

Locul desfasurarii: Primaria sectorului 1, Sala de consiliu, etaj 1

Organizator: Federatia Reteaua Organizatiilor Sindrom Down din Romania si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Secto

Federatia Reteaua Organizatiilor Sindrom Down din Romania, prin Asociatia Caritas Bucuresti, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, cu sprijinul Companiei Nationale Posta Romana va invita marti, 21 martie 2006, ora 10, la seminarul “Sanse Egale”, cu tema “Integrarea persoanelor cu sindromul Down in societatea romaneasca”.

Seminarul va avea loc in Sala de Consiliu a Primariei Sectorului 1 din bulevardul Banu Manta nr. 9, sector 1.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a sindromului Down si face parte din campania nationala de promovare a integrarii persoanelor cu sindrom Down “Exista un drum catre o viata normala”.

Sunt invitati reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Persoane cu Handicap, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Autoritatii Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, parinti ai persoanelor cu sindromul Down, precum si reprezentantii ONG-urilor si ai institutiilor publice cu activitate in domeniu protectiei persoanelor cu handicap.

Cu aceasta ocazie se va lansa revista “Sindromul Down in Romania”, care isi propune sa vina in sprijinul familiilor persoanelor cu sindromul Down, precum si a specialistilor in domeniu, cu informatii legate de specificul sindromului Down din punct de vedere psiho-socio-medical, servicii existente si studii de cercetare in domeniu.

Nicoleta Vartic - Compania Nationala Posta Romana - tel. 021/300.01.30, 0726.67.83.39
Eugen Stefanescu - Asociatia Caritas Bucuresti - tel. 021/233.21.34 sau 0727.22.41.17

Despre COMPANIA NATIONALA POSTA ROMANA

Despre Poşta Română
Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale cu capital majoritar de stat, acţiunile fiind împărţite între statul român, reprezentat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni). Compania deţine o reţea de peste 7.100 de subunităţi poştale şi livrează săptămânal peste 8.5 milioane de trimiteri. Peste 550 de oficii poştale din totalul de 1.200 subunităţi poştale informatizate sunt incluse într-o reţea privată de comunicaţii, care asigură efectuarea de tranzacţii rapide şi securizate.

Despre APS
Advanced Payment Solutions Ltd (APS) este lider european pe piaţa furnizorilor de carduri de tip prepaid, având experienţă relevantă dovedită a echipei sale mult superioara oricărei alte companii de carduri de plată prepaid din UK. Oferta principală a APS este cashplus prepaid MasterCard Gold ® - un card prepaid MasterCard personalizat, embosat, cu Chip şi PIN..

Despre MasterCard
MasterCard Worldwide promovează comerţul global, oferind o legătură economică esenţială între instituţii financiare, comercianti, consumatori şi comercianţii din întreaga lume. Ca francizor, procesor şi consilier, MasterCard dezvoltă şi comercializează soluţii de plată, procesând aproximativ 21 miliarde de tranzacţii anual, şi oferă servicii de analiză şi de consultanta de prim calibru clienţilor săi, fie ei instituţii financiare sau comercianţi. Prin diversitatea mărcilor, inclusiv MasterCard ®, Maestro ® si Cirrus ®, MasterCard deserveşte atat consumatorii cat şi comerciantii în mai mult de 210 ţări. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.mastercard.com.

Participare: Intrare libera