Începe Carnavalul Medieval de la Hunedoara!

BUCURESTI - 26 august 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Turism

Au mai rămas doar 3 zile până la a II-a ediție a Carnavalului Medieval de la Hunedoara , care se va desfășura la Castelul Corvinilor în ultimul weekend al verii, 29 – 31 august 2014!

Începe Carnavalul Medieval de la Hunedoara!

Asociația pentru Promovarea Istoriei României și Primăria Municipiului Hunedoara ți-au pregătit, și anul acesta, trei zile în care tradițiile și legendele locului, arta și gastronomia secolului al XV-lea vor însufleți Castelul Corvinilor.

Veți găsi la curte, pe tot parcursul evenimentului, ateliere meșteșugărești (olărit, pielărie, țesătură), ateliere de dansuri și jocuri medievale (Curtea Comedianților), concerte de muzică medievală (Truverii, Lupus Dacus) și mini-spectacole ( teatru – trupa Skepsis, teatru de păpuși – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).

Seara de sâmbătă aduce în fața publicului spectacolul de teatru ”Credință și Sânge”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara și-i are în prim plan pe Dan Condurache, Eugenia Șerban, Corneliu Ulici, Denis Ștefan, Octavian Strunilă, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru, Horea Suciu și Dragoș Dumitru.

Spectacolul va începe la ora 21:00 și se va juca în spatele Castelului, dar va putea fi urmărit și pe un ecran led, amplasat pe platoul din față. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică, maestrul bucătar Horia Vîrlan și actrița Eugenia Șerban vă așteaptă la un demo culinar cu rețete de poveste.

Programul complet al evenimentului și mai multe informații legate de Carnaval puteți găsi aici.

Parteneri media: Calendar Evenimente, Digi 24 (TM), Kiss Fm(TM), Pro Fm(SB), Radio România (TM, CJ), Big Fm, Servus Hunedoara, Informația de Hunedoara, Ziarul Hunedoreanului, Hunedoara Tv, Povești de calatorie, AutoHop, News up.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compas-studio/incepe-carnavalul-medieval-de-la-hunedoara