Compass Consulting SRL

Compass Consulting SRL


Descrierea companiei Compass Consulting SRL

Despre Dr. Hubert K. Rampersad:

Hubert K. Rampersad, B.S., M.Sc., Ph.D. este un foarte cunoscut şi respectat consultant în management în domeniul Comportamentului Organizaţional şi al Managementului Afacerilor pe plan internaţional. Este CEO şi preşedinte al TPS International Inc. USA, membru al Comitetului de consiliere editorială a Emerald Journal Training and Management Development Methods (Marea Britanie).

Este Profesor asociat la:
Facultatea de Management al Tehnologiei de la Universitatea Tehnică din Eindhoven din Olanda, lector în Tehnologia Producţiei.
Rotterdam School of Management din Olanda, lector în Operations Management;
Facultatea de Ştiinţe Tehnologice şi Sociale la Anton de Kom University din Surinam, cursul de Operations and Technology Management;

Dr. Rampersad este autor a 12 cărţi şi a peste 100 de articole în jurnale internaţionale de marcă şi lucrări pentru conferinţe în domeniul managementului şi tehnologiei.
Din 1987 a început o carieră de succes în calitate de consultant internaţional în management, ghidând, îndrumând şi instruind organizaţii de vârf în domeniile Managementului Schimbării, Managementului Strategic şi Managementului Calităţii Totale.


Pentru a putea participa la acest Workshop contactati va rugam pe Alexandru Grigore, Ştefania Luca.
la tel/fax 320 4292, 321 5987, e-mail office@compass.ro.
Mai multe detalii sunt prezentate la www.compass.ro

Comunicate Compass Consulting SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Compass Consulting SRL.