Comunicate Compass Consulting SRL

Compass Consulting SRL

Compania Compass Consulting SRL a emis 11 comunicate de presa

 • CUM SA DEVIN Consultant / Specialist / Expert in Romania si CE pot sa FAC!

  BUCURESTI - 27 martie 2007

  In ultimii 15 ani s-a auzit cel mult de experti straini si guvernamentali. Aceasta in conditiile in care principalul motor al unei comunitati este cel privat si rezultate deosebite (in domeniul social, etc) au fost deja obtinute si de o serie de ONG-uri.
  Astfel, intrebari interesante sunt:

  1) Oare in Romania mai EXISTA specialisti / experti – romani? UNDE? Si mai ales CUM se mai pot “PRODUCE” competentele respective?

  2) Ce pot face studentii/absolventii romani – pentru a acumula competente superioare?

  3) CUM putem reuni / cumula competentele din societate (in special – domeniul privat) si valoriza in viitor?

  4) Scenariul viitorului – sa fie cel in care Romania va ramane 100% dependenta doar de specialistii straini si functionarii romani (cu titluri/numiri de experti)? Oare aceasta nu echivaleaza cu o garantie a mentinerii unor locuri/roluri subordonate?
      comunicatul de presa

 • Analiza a pietei de transport rutier de marfa

  BUCURESTI - 20 martie 2007

  Cum a evoluat piata de transport rutier de marfuri si care sunt principalele provocari pentru managerii din acest sector. O analiza pe aceasta tema a fost publicata recent de COMPASS Consulting in “Anuarul Transportatorilor din Romania - 2007” si este disponibila gratuit si online.    comunicatul de presa

 • '20 de manageri si specialisti de la Trust Eurotherm SA au participat la peste 11 sesiuni de training in cursul anului 2005 – in cadrul unui program intensiv de training”

  BUCURESTI - 19 februarie 2006

  Trust Eurotherm SA este o societate privata din zona Piatra Neamt din domeniul HVAC (Heat Vacuum Air Conditioning) cu o cifra de afaceri de circa 12 milioane Euro, care isi consolideaza pozitia pe piata echipamentelor si solutiilor termice (import si distributie de echipamente termice: centrale termice, tub multistrat, etc). Infiintata in 1993, societatea a ajuns in prezent sa aiba o retea nationala cu peste 200 de parteneri.    comunicatul de presa

 • Workshop * Total Performance Scorecard * Prezentare & dezbateri asupra celui mai inovator concept in management

  BUCURESTI - 21 noiembrie 2005

  Prezentarea in Romania a celui mai inovator concept in management * TOTAL
  PERFORMANCE SCORECARD - Instrument practic de aliniere şi îmbunătăţire organizaţională * ce va avea loc in cadrul WORKSHOP-ului organizat de COMPASS Consulting SRL in data de 24 Noiembrie 2005 orele 09:00 - 17:00 la World Trade Center Bucuresti.
  Keynote Speaker: Dr. Hubert K. Rampersad * Co-speaker: Constantin Turmac, CMC, MBA
      comunicatul de presa

 • S-A RELANSAT SINGURUL SITE DIN ROMANIA DE ACEST GEN - www.experts.ro - SITE CARE REUNESTE UN NUMAR IMPRESIONANT DE EXPERTI/PROFESIONISTI

  S-A RELANSAT SINGURUL SITE DIN ROMANIA DE ACEST GEN - www.experts.ro -  SITE CARE REUNESTE UN NUMAR IMPRESIONANT DE EXPERTI/PROFESIONISTI

  BUCURESTI - 22 noiembrie 2004

  Registrul National al Expertilor are placerea sa anunte relansarea site-ului www.experts.ro . De astazi, utilizatorii www.experts.ro beneficiaza de o interfata grafica mai atractiva, mai intuitiva si mai comunicativa.


  Noul site are o noua identitate vizuala, ofera mai multa vizibilitate pentru experti, este mai comunicativ si mai usor de accesat, si nu in ultimul rand, ofera mai multa recunoastere pentru parteneri si sponsori.


      comunicatul de presa