Lansarea best-seller-ului international “TOTAL PERFORMANCE SCORECARD”, de Dr. Hubert K. Rampersad

Locul desfasurarii: Targul de carte GAUDEAMUS - Editura Didactica si Pedagogoca - standul de lansare 1

Organizator: COMPASS Consulting

Comunicat de presa

Introducerea in Romania a celui mai inovator concept de management, sub forma de carte * TOTAL PERFORMANCE SCORECARD * de Dr. Hubert Rampersad, ce poate fi gasita in librariile din Bucuresti si in principalele 20 de orase din tara.

COMPASS Consulting SRL are placerea sa vă invite vineri, 25 noiembrie 2005, ora 12:00 la lansarea în prezenta autorului, a best-seller-ului international “TOTAL PERFORMANCE SCORECARD”, de Dr. Hubert K. Rampersad.

Lansarea va avea loc in cadrul Targului de carte GAUDEAMUS – standul Editurii Didactice si Pedagogice.

Cartea se adresează managerilor şi factorilor de decizie şi influenţă din organizaţiile care urmează să abordeze domenii precum:
Managementul Schimbării
Managementul Strategic
Managementul Calităţii Totale.

Total Performance Scorecard se adreseaza in acelasi timp Top&Middle Management-ului, HR
Managerilor si consultanţilor în management.


Detaliile suplimentare privind Total Performance Scorecard si WORKSHOP-ul ce precede lansarea cartii sunt disponibile vizitand www.compass.ro/TPS.
Persoane de contact: Alexandru Grigore, Ştefania Luca
Vă stăm la dispoziţie pentru detalii suplimentare la tel/fax + 401 320 4292, +4 01 321 5987,
e-mail office@compass.ro

Despre COMPASS CONSULTING SRL

Despre Dr. Hubert K. Rampersad:

Hubert K. Rampersad, B.S., M.Sc., Ph.D. este un foarte cunoscut şi respectat consultant în management în domeniul Comportamentului Organizaţional şi al Managementului Afacerilor pe plan internaţional. Este CEO şi preşedinte al TPS International Inc. USA, membru al Comitetului de consiliere editorială a Emerald Journal Training and Management Development Methods (Marea Britanie).

Este Profesor asociat la:
Facultatea de Management al Tehnologiei de la Universitatea Tehnică din Eindhoven din Olanda, lector în Tehnologia Producţiei.
Rotterdam School of Management din Olanda, lector în Operations Management;
Facultatea de Ştiinţe Tehnologice şi Sociale la Anton de Kom University din Surinam, cursul de Operations and Technology Management;

Dr. Rampersad este autor a 12 cărţi şi a peste 100 de articole în jurnale internaţionale de marcă şi lucrări pentru conferinţe în domeniul managementului şi tehnologiei.
Din 1987 a început o carieră de succes în calitate de consultant internaţional în management, ghidând, îndrumând şi instruind organizaţii de vârf în domeniile Managementului Schimbării, Managementului Strategic şi Managementului Calităţii Totale.


Pentru a putea participa la acest Workshop contactati va rugam pe Alexandru Grigore, Ştefania Luca.
la tel/fax 320 4292, 321 5987, e-mail office@compass.ro.
Mai multe detalii sunt prezentate la www.compass.ro

Participare: Intrare libera