Studiu/survey: Cum se pregatesc companiile din Romania contra crizei (riscuri, initiative, decizii, actiuni)

BUCURESTI - 26 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Studiu/survey - Companiile din Romania: CE FAC (ce masuri iau), CE considera RELEVANT (cu impact semnificativ), CUM percep 2009, CE decizii pregatesc ?

Cuvantul de ordine in prezent este “Incertitudine” referitor la impactul direct si indirect al crizei / recesiunii din 2009. Ca manager oricum trebuie sa luati decizii. Excesul sau lipsa de actiuni de ajustare sigur pot afecta puternic organizatia dvs (ce este prea mult si ce este prea putin ?). Multe solutii salvatoare pe termen scurt se vor dovedi fatale pe termen mediu/lung.

Companiile din Romania: CE FAC (ce masuri iau), CE considera RELEVANT (cu impact semnificativ), CUM percep 2009, CE decizii pregatesc ?

Va invitam sa participati la un scurt Studiu/Survey (15 intrebari – 8 minute) ONLINE (www.compass.ro/chestionarcriza ) ale carui rezultate le puteti:
a) primi ulterior pe email (Gratuit)
b) studia la pagina de internet: www.compass.ro/chestionarcriza
c) citi (pe scurt) in presa

COMPASS Consulting este o companie de consultanta in management, marketing si training cu mai mult de 16 ani experienta pe piata din Romania (peste 500 de misiuni relevante), cu o serie de interventii in reorganizare si restructurarea organizatiilor, in stabilirea si implementarea de strategii si KPI (indicatori de performanta). Pentru pregatirea contra criza va invitam sa vizitati pagina: www.compass.ro/criza

Multumim si speram sa luati DECIZII cat mai bune pentru a va intari in anul 2009!


Nota: Chestionarul il puteti completa online, in una sau mai multe sesiuni pana cel tarziu 6 februarie 2009. Puteti alege sa completati anonim sau comunicandu-ne datele de identificare (datele dumneavoastra personale nu vor fi vandute sau distribuite in nici o alta forma catre terti). Pentru orice intrebari va rog sa ne contactati!

Despre Compass Consulting SRL

Pentru completare chestionar referitor la pregatire contra criza accesati www.compass.ro/chestionarcriza
COMPASS Consulting * Tel/Fax 021 321 5987
office@compass.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compass-consulting-srl/studiusurvey-cum-se-pregatesc-companiile-din-romania-contra-crizei-riscuri-initiative-decizii-actiuni